Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια
Οι εκπτώσεις φθάνουν έως και 50% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν στις 28 Νοεμβρίου ως προσωρινοί αναπληρωτές, προκειμένου να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησής τους.

Ειδικότερα, οι εκπτώσεις, οι οποίες ανακοινώθηκαν με πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας και Ναυτιλίας, φθάνουν έως και 50% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών.

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό Ναυτιλίας, Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τις εταιρείες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για την παροχή των διευκολύνσεων.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις έως 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αναλυτικά:

  1. Sea Jets έκπτωση 50% για επιβάτες και στα Ι.Χ. και δίκυκλά τους,
  2. Fast Ferries έκπτωση 30% για επιβάτες και 20% για τα οχήματά τους,
  3. Dodekanissos Sea Ways έκπτωση 50% για επιβάτες,
  4. Levante Ferries έκπτωση 50% για επιβάτες και στα οχήματά τους,
  5. Attica Ferries έκπτωση 50% για επιβάτες και
  6. ΑΝΕΚ Ferries BLUE STAR Ferries, SUPER FAST Ferries έκπτωση 50% για επιβάτες, στα Ι.Χ. οχήματά τους και στις μηχανές
  7. Golden Star Ferries έκπτωση 50% για επιβάτες και 20% στα οχήματά τους κατόπιν διαθεσιμότητας

Υπενθυμίζεται ότι μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θεσπίστηκαν για τους προσληφθέντες τόσο κατά την Α΄ όσο και κατά τις Β΄ και Γ’ φάσεις των προσλήψεων.

Η έκπτωση αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και η αστυνομική τους ταυτότητα.

Αεροπορικά εισιτήρια από τη Sky Express

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα του υπουργείου Παιδείας, η Sky Express παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση δέκα αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Η διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης έχει ως ακολούθως:

Οι δικαιούχοι θα λάβουν SMS με έναν μοναδικό κωδικό. Το SMS θα περιέχει και ένα link για τη σελίδα της SkyExpress σχετικά με την προσφορά/έκπτωση.

Στη σελίδα μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν), θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισαγάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;