Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο γιος του
Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της άτυχης μητέρας, παρουσίασε στην εκπομπή Super Κατερίνα τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού ο 11χρονος γιος του έχασε άδικα τη ζωή του έπειτα από πνιγμό. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου, όπου το ανήλικο αγόρι βρισκόταν σε παραλία στους Φούρνους της Ικαρίας, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος το νησί.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της άτυχης μητέρας, παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (30/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, η προανάκριση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας. Όπως σημειώνει ο κύριος Μαρακάκης, υπάρχουν κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όπως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες, καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητά τους.

Ο Γιάννης Μαρακάκης επισημαίνει πως αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα είναι το γεγονός ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη. Επιπλέον, το βάρος που τη συγκρατούσε δεν ήταν το κατάλληλο δυνατό, αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;