Έρωτας Φυγάς: Πρόωρο φινάλε για τη σειρά - Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στα social media
«Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν»

H είδηση ότι η αγαπημένη σειρά, Έρωτας Φυγάς που προβάλλεται στο OPEN ολοκληρώνεται πρόωρα στα 110 επεισόδια, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο κοινό, καθώς αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν. Παρεμφερή αντίδραση είχαν και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς που με αναρτήσεις τους στο Instagram, εξέφρασαν τη δική τους απογοήτευση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου επέλεξε να μοιραστεί μία σειρά από stories με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια». Με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλάω για αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

«Χωρίς λόγο… #erotasfygas #theend» συμπληρώνει, επίσης, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς και έπειτα ανέβασε μία selfie στη συνέχεια με το σχόλιο: «Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν».

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά» δήλωσε από τη μεριά του, ο Σταύρος Σβήγκος σε ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα.

«Εδώ είμαστε, στον Έρωτα Φυγά, στα γυρίσματα και μας έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα από χθες. Και σε μένα και σε άλλους συντελεστές για το αν ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. Ναι, ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. «Μα πήγαινε τόσο καλά» λέτε και ισχύει και αυτό. Ήταν πολύ καλές οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Όλα αυτά ισχύουν αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια. Ή μπορεί και να μην ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη σε ένα δικό της βίντεο στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;