Βάσω Λασκαράκη: «Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Τσιμιτσέλη στην εκπομπή»
Βάσω Λασκαράκη: «Οι ζωές έχουν προχωρήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην παρουσίαση του «Break» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της όταν δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν δίνω μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις, δεν θα τις δω. Από αυτές που έχουμε δώσει, για παράδειγμα, στο DOT, δεν τις έχω δει ποτέ. Δεν θέλω, με ταράζει αυτό. Μου φαίνομαι σε μία ένταση και λέω: εντάξει, ό,τι έγινε έγινε, καταγράφηκε τώρα», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Μου έλεγαν: μιλάς πολύ έντονα, φαίνεσαι νευριασμένη. Λέω: δεν είμαι νευριασμένη, ρε παιδιά. Τρέχω να πάω σε μία πρόβα, υπάρχει μία εκπομπή που στήνεται, υπάρχουν πολλές συζητήσεις. Προσπαθούσα να το διαχειριστώ», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Προφανώς με προβληματίζει το ότι με ρωτάνε επί παντός επιστητού. Εκεί όμως που ενοχλήθηκα περισσότερο ήταν όταν πήγα στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη και έξω από εκεί με ρώτησαν αν θα καλέσω τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη) στην εκπομπή», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη για τους δημοσιογράφους.

«Το θεωρώ λίγο άκομψο, εφόσον υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Δεν το θεωρώ κομψή ερώτηση, όπως δεν ρωτάμε για παράδειγμα μία γυναίκα γιατί δεν έκανες παιδί. Οι ζωές έχουν προχωρήσει», επισημαίνει η ηθοποιός.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;