Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Η αρχή της ομιλίας μου άλλαξε, αφαιρέθηκε - Δεν το ήξερα»
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο Κατήγγειλε ότι λογοκρίθηκε η ομιλία του στα Gotham Awards.

Αρκετά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη σκηνή των Gotham Awards, καθώς όπως ανέφερε η ομιλία που διάβαζε, είχε υποστεί επεξεργασία εν αγνοία του.

Το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στα Gotham Awards, προκειμένου να παρουσιάσει το τιμητικό βραβείο για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon». Ο ηθοποιός, ενώ είχε ξεκινήσει να διαβάζει την ομιλία του, παρατήρησε ότι το κείμενο ήταν διαφορετικό από το αρχικό, καθώς είχαν κοπεί αρκετά σημεία, μεταξύ άλλων επικριτικά σχόλιά του για τον Ντόναλντ Τράμπ και απευθυνόμενος στο κοινό είπε, «η αρχή της ομιλίας μου άλλαξε, αφαιρέθηκε. Δεν το ήξερα».

Μόλις τελείωσε το βίντεο που προβάλλονταν σχετικά με το βραβείο, έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε να διαβάζει από εκεί – τον λόγο που είχε ετοιμάσει εξαρχής – αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα «ψέματα» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. «Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και κινούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια», είπε αρχικά.

«Στη Φλόριντα, οι νέοι μαθητές διδάσκονται ότι οι σκλάβοι ανέπτυξαν δεξιότητες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για το προσωπικό τους όφελος. Η βιομηχανία του θεάματος δεν έχει ανοσία. Ο Τζον Γουέιν, είπε τη διάσημη φράση για τους ιθαγενείς Αμερικανούς: “Δεν αισθάνομαι ότι κάναμε λάθος που τους αφαιρέσαμε αυτή τη σπουδαία χώρα. Υπήρχε μεγάλος αριθμός ανθρώπων που χρειάζονταν νέα γη και οι Ινδιάνοι προσπαθούσαν εγωιστικά να την κρατήσουν για τον εαυτό τους”», συνέχισε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

«Το ψέμα έχει γίνει απλώς ένα άλλο εργαλείο στο οπλοστάσιο των τσαρλατάνων. Ο πρώην πρόεδρος μας είπε ψέματα περισσότερες από 30.000 φορές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της θητείας του. Και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα εκστρατεία του. Αλλά με όλα του τα ψέματα, δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή του.

Επιτίθεται στους αδύναμους, καταστρέφει τα δώρα της φύσης και δείχνει ασέβεια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το “Ποκαχόντας” ως προσβολή», συμπλήρωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φανερά ενοχλημένος.

Τέλος ο ηθοποιός κλείνοντας είπε ότι υποτίθεται πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει τα βραβεία Gotham και την Apple, η οποία έκανε το «Killers of the Flower Moon». «Όμως, δεν θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό που έκαναν. Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό;», κατέληξε.

Με πληροφορίες από BBC

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;