Νόνη Δούνια: «Δεν μπορώ να λέω έχω εκπομπή - Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες»
Νόνη Δούνια: «Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Νόνη Δούνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό.

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», είπε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί».

«Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά», είπε ακόμη η Νόνη Δούνια.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;