Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (28/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (28/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να κανονίσει την παράδοσή του. Ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους, με στόχο να τους αντιγράψει.

Του δείχνει με ποιον τρόπο να μπει χωρίς να κινήσεις τις υποψίες κανενός και ο Χρήστος αποφασίζει να το κάνει. Ο Κάσδαγλης πλέον πιστεύει ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Η Έφη έχει έγνοια τον Σταύρο παρά τις αμφιβολίες των φίλων της και ανησυχεί για την αντικοινωνικότητά του.

Ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με την προσωπική του καχυποψία απέναντι στον Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα συνειδητοποίησε ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το επικαλεστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό.

Έχοντας αναλάβει την πλευρά του Σταματάκη, ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τον Μάκη να του καρφώνει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει πάρει ως βοηθό του και είναι παρών σε κάθε συζήτηση.

Ο Τόλης εξομολογείται στη Μπετίνα ότι βρήκε τον πραγματικό του πατέρα πριν πεθάνει, αλλά ότι εκείνος του φέρθηκε βίαια και δεν ήθελε να μάθει τίποτα για τον ίδιο. Η Λέτα αρχίζει να αισθάνεται μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα με τον Λάμπη. Ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που τον κλονίζουν. Τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας; Ποιος παρακολουθεί τον Πέτρο;

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;