Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στην Ελλάδα: «Ο Βεζένκοφ μού είπε να έρθω»
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πάτησε Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό, ο Φιλίπ Πετρούσεφ έφτασε στην Ελλάδα σήμερα το πρωί και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, λίγο πριν ενσωματωθεί με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ αποκάλυψε πως επηρέασε την απόφασή του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι τιμή που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω εδώ. Υπήρχαν κάποιες καταστάσεις για μένα στο ΝΒΑ, που δεν ήταν δικό μου λάθος

Περάσαμε πολύ χρόνο με τον Σάσα. Μιλήσαμε πολύ. Μου είπε τα καλύτερα και ότι θα έπρεπε να έρθω στον Ολυμπιακό. Μου είπε μόνο τα καλύτερα.

Έχω παίξει στο 4, έχω παίξει στο 5. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα θέλω να προσαρμοστώ και θα δούμε πώς θα προχωρήσει η σεζόν».

Ο Πετρούσεφ θα περάσει πλέον από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα βρεθεί στην τελευταία προπόνηση της νέας τους ομάδας, πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό (30/11, 20:00) στη Euroleague. Δεν αναμένεται πάντως να είναι στην αποστολή για τη Γαλλία.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1