FIBA: Στην Ελλάδα το ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά
FIBA: Η Εθνική Ελλάδας θα μάθει τους αντιπάλους της στον όμιλό της σήμερα μετά τις 20.00, οπότε και διεξάγεται η κλήρωση

Η Ελλάδα θα είναι μεταξύ των τεσσάρων χωρών που θα διοργανώσουν τα προολυμπιακά τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Όπως γνωστοποίησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA), οι αγώνες πρόκρισης θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά, στη Ρίγα της Λετονίας, στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο και στη Βαλένθια της Ισπανίας. 

Συνολικά 24 ομάδες θα αγωνιστούν σε τέσσερα προκριματικά τουρνουά της FIBA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024. Από αυτές, οι 19 ομάδες είχαν προκριθεί μέσω του FIBA Basketball World Cup 2023.

Η νικήτρια ομάδα κάθε προκριματικού τουρνουά θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα διασταυρωθεί με τις οκτώ ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί αευθείας (Γερμανία, Σερβία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ιαπωνία, Νότιο Σουδάν, Αυστραλία και τη διοργανώτρια Γαλλία).

Η Εθνική Ελλάδας θα μάθει τους αντιπάλους της στον όμιλό της σήμερα μετά τις 20.00, οπότε και διεξάγεται η κλήρωση – που θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;