ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε το ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming στις 20:30.

Ματσάρα στη Θεσσαλονίκη. Άρης και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους (20:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 12 η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα θα ψάξει στο Βικελίδης ο Παναθηναϊκός. Καλό το μομέντουμ για τους «πρασίνους» που πέρασαν και από την Καισαριανή (1-0 την Κηφισιά). Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Παναθηναϊκός, που έχει δύσκολη αποστολή στην κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης. Κάτι παραπάνω από ζόρικη η εβδομάδα που έρχεται για το τριφύλλι, καθώς ακολουθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το θετικό για τον κόουτς του Παναθηναϊκού είναι ότι υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Χουάνκαρ. Ο έμπειρος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Οι απόντες από την αποστολή είναι οι δύο τραυματίες της ομάδας, οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, ενώ στην Αθήνα θα μείνουν και οι Κλέινχεϊσλερ και Τσοκάι. Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγιεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Χαμόγελα μετά από καιρό και στον Άρη για την καλή εμφάνιση και το διπλό στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο. Τη χρειαζόταν αυτή τη νίκη η ομάδα του Μάντζιου, προκειμένου να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Στην 5η θέση πλέον ο Άρης, έχοντας συγκεντρώσει 17 πόντους. Πρόκληση το σημερινό ματς για τους «κιτρίνους» που θέλουν να κάνουν τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό. Ο Φεράρι δεν θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Ρουπ, Ματαρίτα, Μανού Γκαρθία, ο ανέτοιμος Πάβιτσιτς, αλλά και ο Δεληζήσης. Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βεστρέτε, Ζαν Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Δείτε το ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 1 
 0 
 4