Πλέον μπορείς να μιλήσεις και εσύ με το ChatGPT
Η λειτουργία ChatGPT with Voice είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Παρά τα «δράματα» των τελευταίων ημερών με τον CEO της εταιρείας, την απόλυση και την επαναπρόσληψή του, η Open AI ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι η λειτουργία ChatGPT with Voice είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

To ChatGPT with Voice, που είναι σαν να μετατρέπει το ChatGPT σε ψηφιακή τύπου Siri, είχε λανσαριστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ChatGPT Plus.

Από την Τρίτη που μας πέρασε, αν έχεις την εφαρμογή του ChatGPT στο κινητό σου, Android ή iOS, μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο των ακουστικών και να ρωτήσεις το ChatGPT ό,τι θέλεις και αν είναι ερώτηση που την καταλαβαίνει θα σου απαντήσει φωνητικά, με την εφαρμογή προσφέρει και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές φωνές. Μάλιστα, η αναγνώριση της γλώσσας γίνεται αυτόματα, ενώ υποστηρίζονται και τα ελληνικά, αν και χρειάζονται ακόμα βελτίωση.

Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα πρώτο βήμα που δείχνει πως θα μπορούσε να είναι στο μέλλον οι ψηφιακοί βοηθοί που στηρίζονται σε Θεμελιώδη Γλωσσικά Μοντέλα (Large Language Models).

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Google, η Microsoft, η Amazonκαι σε λίγο καιρό και η Samsung – εργάζονται πυρετωδώς για να βελτιώσουν τις AI δυνατότητες των δικών τους ψηφιακών βοηθών τους. 

Πηγή κεντρικής εικόνας: Image by vectorjuice on Freepik 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;