Οι δημιουργοί του «The Crown» εφηύραν ψεύτικο βασιλικό φωτογράφο
Τη φωτογράφιση του πρίγκιπα Κάρολου και των γιων ανέλαβε στην πραγματικότητα ο Τιμ Γκρέγιαμ, φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας.

Το δεύτερο επεισόδιο της έκτης σεζόν της σειράς «The Crown» με τίτλο «Two Photographs» αρχίζει με συνεντεύξεις με δύο φωτογράφους: τον Μάριο Μπρένα, Ιταλό παπαράτσι και τον Ντάνκαν Μούιρ, βασιλικό φωτογράφο.

Τόσο ο Μπρένα όσο και ο Μούιρ μιλούν για τους ρόλους και το έργο τους και στο επεισόδιο αντιπαραβάλλονται η φωτογραφία του Μπρένα, στην οποία η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ φιλιούνται στο Jonikal, το γιοτ του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, με τη φωτογράφιση του πρίγκιπα Καρόλου και των γιων του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, στο κάστρο Μπαλμόραλ.

Ο Ντάνκαν Μούιρ, τον οποίο υποδύεται ο Σκωτσέζος ηθοποιός Φορμπς Μάσον, αυτοσυστήνεται ως εξής: «Το όνομά μου είναι Ντάνκαν Μούιρ. Είμαι 57 ετών. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος που εργάζομαι στο Μπαλατέρ κοντά στο Αμπερντίν στη Σκωτία. Η δουλειά μου είναι παραδοσιακή προσωπογραφία: γάμοι, αποφοίτηση, τέτοια πράγματα. Αλλά το πάθος μου, και αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο γνωστός, είναι οι φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας. Όπου πηγαίνει η βασίλισσα, πηγαίνω κι εγώ» αναφέρει.

Κανένας φωτογράφος με το όνομα Ντάνκαν Μούιρ δεν υπήρξε πραγματικά. Φαίνεται να είναι ένας επινοημένος χαρακτήρας από το Netflix. Ωστόσο ο χαρακτήρας θα μπορούσε να είναι συμβολικός της καλής εργασιακής σχέσης που έχουν δημιουργήσει ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τους φωτογράφους όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Ντάνκαν είναι το αντίθετο του Μάριο Μπρέναν. Ενώ ο δεύτερος είναι γνωστός για το ότι φωτογραφίζει διασημοτήτες για χρήματα εισβάλλοντας στην ιδιωτικότητά τους, ο Ντάνκαν το κάνει επειδή τρέφει αγάπη για τη βασιλική οικογένεια.

Τη φωτογράφιση του πρίγκιπα Κάρολου και των γιων ανέλαβε στην πραγματικότητα ο Τιμ Γκρέγιαμ, φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;