ΗΠΑ: Επιβάτης ούρησε, εν μέσω πτήσης, στον διάδρομο του αεροπλάνου
«Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα»

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines, στις ΗΠΑ, όταν μία επιβάτιδα έκανε την ανάγκη της στον διάδρομου του αεροπλάνου.

Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ταξίδευε στην πτήση της Δευτέρας, από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια και ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες η αεροσυνοδός την ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να πάει, και τότε δεν άντεξε. Αφού πρώτα ζήτησε «συγγνώμη, σε όλους», κατέβασε το παντελόνι της, έσκυψε στην μέση του διαδρόμου και έκανε την ανάγκη της.

Τότε οι επιβάτες της πτήσης, άρχισαν να διαμαρτύρονται και να της φωνάζουν, με την ίδια να απαντά «Δεν δίνω δεκάρα , άντε γα@@τε, πρέπει να κατουρήσω», συνεχίζοντας να τους βρίζει, όπως ακούγεται και στο βίντεο.

Η γυναίκα συνέχισε να τσακώνεται με αρκετούς επιβάτες προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου, αν και δεν είναι σαφές αν ταξίδευε μαζί τους.

«Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα, των ΗΠΑ σήμερα το απόγευμα», έγραψε μία επιβάτιδα της πτήσης στο Facebοοκ.

«Μια επιβάτιδα αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να καθίσει στην θέση της και αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών. Είχα κυριολεκτικά μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το θέαμα. Απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο επιβάτη», συμπλήρωσε.

«Με απείλησε αφού της είπα να καθίσει κάτω. Ελπίζω να συλληφθεί και να της απαγορευτεί να ξαναπετάξει», κατέληξε, με την εταιρεία να μην έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
74'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
73'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
50 - 69
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
55 - 46
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;