Ο Eminem ετοιμάζεται να «εισβάλει» στο Fortnite
Ο Eminem θα είναι στο «Big Bang» event του Fortnite.

Με νέα του ανάρτηση ο Eminem αποκάλυψε ότι σύντομα θα τον δούμε στο FortniteΣυγκεκριμένα, ο διάσημος ράπερ θα εμφανιστεί στο επόμενο «Big Bang» event του Fortnite, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία που «κρύβεται» πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι και ο ίδιος ο ράπερ.

Επιπλέον, οι παίκτες και οι παίκτριες του Fortnite θα μπορέσουν να αγοράσουν διάφορα skins, ενώ θα μπορούν μεταξύ άλλων να μεταμορφωθούν στον Slim Shady, το γνωστό alter ego του Eminem.

Η συνεργασία ανάμεσα στον Eminem και το Fortnite αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα cross-overs στην ιστορία του παιχνιδιού με τον Eminem να είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός σταρ που θα εμφανιστεί στο Icon Radio στο Fortnite. Βέβαια, η Epic Games δεν είχε επιβεβαιώσει αρχικά το γεγονός, αλλά η εμφάνιση της μουσικής του στην πλατφόρμα ήταν μια ισχυρή ένδειξη.

Έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες μπορούν να περιμένουν να δουν τον Eminem στο κατάστημα του Fortnite από τις 29 Νοεμβρίου με τρεις εκδόσεις του ράπερ να είναι διαθέσιμες για αγορά: οι Rap Boy, Slim Shady και Marshall Never More.

Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο η μουσική του Eminem θα πρωταγωνιστήσει στο event που θα ολοκληρώσει το Chapter 4 του Fortnite που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;