Susan Sarandon: Πρακτορείο του Hollywood τερματίζει τη συνεργασία με την ηθοποιό μετά τις δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης
Ομιλία της Susan Sarandon σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης έκανε το πρακτορείο της στο Hollywood να λήξει τη συνεργασία τους.

Λίγες ώρες πριν η Melissa Barrera απολυθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Scream VII», ένα πρακτορείο ατζέντηδων του Hollywood προχώρησε στην διακοπή της συνεργασίας του με την Susan Sarandon. Ο λόγος ήταν η ομιλία της σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου UTA επιβεβαίωσε τον τερματισμό της συνεργασίας τους με την ηθοποιό μιλώντας στο Deadline. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο πρακτορείο από το 2014, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύματα.

Η Susan Sarandon έχει παραβρεθεί σε διάφορες συγκεντρώσεις για την Παλαιστίνη. Ωστόσο, η ηθοποιός προκάλεσε αντιδράσεις επειδή είπε:

«Πολλοί άνθρωποι φοβούνται επειδή είναι Εβραίοι αυτή την περίοδο και παίρνουν μια γεύση από το πώς είναι να είσαι Μουσουλμάνος σε αυτή τη χώρα»

Στην ομιλία της, η Susan Sarandon ενθάρρυνε και άλλους να μιλήσουν υπέρ των Παλαιστινίων. Όπως είπε στη συγκέντρωση:

«Οι άνθρωποι αμφισβητούν, ορθώνουν ανάστημα, ενημερώνονται, απομακρύνονται από την πλύση εγκεφάλου που ξεκίνησε όταν ήταν παιδιά. Είναι δυνατοί, υπομονετικοί, σαφείς και να συμπαραστέκονται σε όποιον έχει το θάρρος να μιλήσει»

Παράλληλα, η ηθοποιός ευχαρίστησε:

«Την εβραϊκή κοινότητα που βγήκε για να μας προστατεύσει»

@stephaniekeith17 Actor Susan Sarandon expresses support for Palestine and says being anti-Palestinian is American brain washing #palestine #susansarandon #protest #freepalestine #nyc ♬ original sound – stephaniekeith17

Μαζί με την Melissa Barrera, είναι οι δύο διάσημες ηθοποιοί που αντιμετωπίζουν επικρίσεις, λόγω της στάσης του απέναντι στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς και κυρίως για τη στήριξη των Παλαιστινίων από το ίδιο το Hollywood. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δύο ηθοποιοί έχουν βρει μεγάλη στήριξη από το κοινό, αλλά και ανθρώπους του χώρου.

Με πληροφορίες από Guardian

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;