Μικρούτσικος για Fipster: «Δεν μπορείς να λες σε παιδιά που είναι σε εγκλεισμό ποιος δεν αξίζει να είναι εδώ»
Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του με την τακτική που ακολουθεί ο Fipster στο «Fame Story» απέναντι στους παίκτες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του με την τακτική που ακολουθεί ο Fipster στο «Fame Story» απέναντι στους παίκτες

Ο Instagrammer έκανε ξανά ένα γκάλοπ στο Instagram, στο οποίο ρώτησε το κοινό, «ποιος από τους παίκτες έχει την εύνοια των κριτών» και «ποιος την έχει δει λίγο».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξανά σε προηγούμενες δηλώσεις του, έχει αναφέρει πως είναι αντίθετος με αυτό, καθώς ο Fipster δεν έχει δικαίωμα να «αναστατώνει» ψυχολογικά τους παίκτες.

Όταν το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Επειδή εγώ άκουσα το ίδιο με την προηγούμενη φορά, το ποιος την έχει δει δεν έχει την αξία της υποτίμησης. Δεν είναι σαν αυτό που είπε την τελευταία φορά “το ποιος αξίζει λιγότερο”. Εκείνη η συμπεριφορά ήταν κακοποιητική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το “ποιος την έχει δει” είναι απλά ένας χαρακτηρισμός. Δεν μπορείς σε παιδιά που είναι μέσα σε εγκλεισμό, να λες ποιος δεν αξίζει να είναι εδώ. Η διαδικασία είναι νόστιμη, αρκεί να τη λειάνουμε λίγο, για να μην πιστεύουν τα παιδιά ότι τους βάζουμε στην πυρά και τους καίμε».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;