Καιρός: Διάσπαρτες μπόρες την Πέμπτη στην Αττική - Έρχεται μεγάλη επιδείνωση από το Σάββατο
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού με μπόρες, βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο καιρός αλλάζει ξανά σκηνικό, αφού αναμένονται καταιγίδες και άνεμοι σε πολλές περιοχές της χώρας, με το Σάββατο (25/11) να κορυφώνεται το νέο «κύμα» κακοκαιρίας που θα εμφανισθεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά, την Πέμπτη, η περισσότερη συννεφιά θα εντοπίζεται ανατολικότερα της Πίνδου, όπου και θα εκδηλώνονται διάσπαρτες μπόρες, οι οποίες δεν θα έχουν μεγάλη ένταση ή διάρκεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο βόρειο Αιγαίο, φθάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ και νοτιοανατολικοί στο υπόλοιπο Αιγαίο στα 4 με 5 και στο Ιόνιο στα 5 με 7 μποφόρ.

Αυξημένη θα παραμείνει η σχετική υγρασία, ενώ, η θερμοκρασία θα πιάσει τις υψηλότερες τιμές στα δυτικά και στην Κρήτη, όπου θα φτάσει τους 23℃.

Η Αττική θα έχει συννεφιές και πέρασμα από τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13℃ με 21℃.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αυξημένη συννεφιά και βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης, οι οποίες θα υποχωρήσουν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί, στην περιοχή της Χαλκιδικής δεν αποκλείεται να φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 12℃ με 16℃.

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, ανατολικά και στις Κυκλάδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, υπάρχει μικρή πιθανότητα για εκδήλωση ασθενούς παροδικής βροχής.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού με μπόρες, βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα έχουν έντονο χαρακτήρα στα ανατολικά και στα βορειοδυτικά. Παράλληλα, θα υπάρξουν πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα φθάνουν τα 7 – 8 μποφόρ. Από το βράδυ, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιορισθούν σε τοπικό χαρακτήρα, κυρίως στην Πελοπόννησο και τα ανατολικά.

 

 

 

 

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;