Γυναικοκτονία 17χρονης Νικολέτας: Ισόβια κάθειρξη στον 23χρονο δράστη
Ο κατηγορούμενος είχε δολοφονήσει τη φίλη του όταν εκείνη -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- έβρισε τον Μωάμεθ.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άνδρας Πακιστανικής καταγωγής για τη γυναικοκτονία της 17χρονης  Νικολέτας το καλοκαίρι του 2022 στο Περιστέρι, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος είχε δολοφονήσει τη φίλη του όταν εκείνη -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- έβρισε τον Μωάμεθ.

Γυναικοκτονία 17χρονης Νικολέτας: Το χρονικό της υπόθεσης

Η Νικολέτα, περίπου 17 ετών, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, εντοπίστηκε χωρίς την μπλούζα της.

Η κοπέλα, ελληνικής καταγωγής και όχι πακιστανικής όπως ήταν οι πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε από τη μητέρα και την αδελφή της, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης.

Ο κατηγορούμενος αρχικά είπε πως είχε σχέση με την 17χρονη και ζούσε μαζί της στο σπίτι της μητέρας της στο Περιστέρι.
«Μου ζητούσε να γίνω Χριστιανός. Της είπα πως θα φύγω, αυτή άρχισε να με βρίζει και να βρίζει τον Μωάμεθ. Νευρίασα. Την έπιασα από το λαιμό και της είπα να ζητήσει να συγγνώμη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα. Μετά είχα νεύρα και πήρα τα πράγματα μου κι έφυγα από το σπίτι. Πήγα στον αδερφό μου να πάρω λίγα χρήματα και πήγα στο Σταθμό Λαρίσης να πάρω το τρένο για Θεσσαλονίκη».

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος ισχυρίστηκε πως έμαθε την επόμενη ημέρα ότι η 17χρονη ήταν νεκρή. «Πήρα τον πατέρα μου και του είπα τι έγινε. Μετά βρήκα έναν ομοεθνή μου και του είπα ότι θέλω να φύγω και να με βοηθήσει. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και την οικογένεια της φίλης μου».

Κατάθεση έδωσε και ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος κατά την έναρξη της διαδικασίας ξέσπασε κατά του κατηγορουμένου. «Μη κοιτάς καθόλου, να σαπίσεις στη φυλακή» φώναξε και αστυνομικοί τον οδήγησαν έξω από την αίθουσα για να ηρεμήσει. «Να χάσω την κόρη μου με αυτόν τον τρόπο; Να μου την στραγγαλίσουν;» έλεγε συνεχώς.

Σε ζήλεια απέδωσε το έγκλημα η αδερφή της 17χρονης. «Πιστεύω ότι το έκανε από ζήλεια, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν έρθει δυο παιδιά στο σπίτι και αυτός αυτά τα παιδιά δεν τα ήθελε. Κατάλαβα αμέσως ότι αυτός έχει κάνει το έγκλημα, γιατί μέσα στο σπίτι δεν ήταν τα πράγματα του».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;