Hamlet ΚΟΜΟ: Η εναλλακτική που έψαχνες για φοιτητική στέγη στην Κομοτηνή
Hamlet ΚΟΜΟ: Το νέο project της Hamlet Student Flats στην Κομοτηνή τα έχει όλα και περιλαμβάνει ένα ενιαίο μίσθωμα για μια απολύτως σύγχρονη και επιπλωμένη φοιτητική κατοικία. Με άνεση, ασφάλεια, εύκολες μετακινήσεις, all inclusive παροχές και φυσικά...γείτονες φοιτητές!

Μία απαιτητική χρονιά γεμάτη στρες και διάβασμα έφτασε αισίως στο τέλος της. Με τις Πανελλήνιες να έχουν ολοκληρωθεί και τις βάσεις εισαγωγής να έχουν ανακοινωθεί νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά φέτος στις 27 Ιουλίου, ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην ενήλικη ζωή σου. Μιλάμε φυσικά για τη φοιτητική ζωή και όλα τα όμορφα που τη συνοδεύουν.

Προφανώς, ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής σου ως φοιτητής είναι το φοιτητικό σπίτι, το οποίο θα «στεγάσει» τις πιο πολύτιμες στιγμές και εμπειρίες που πρόκειται να ζήσεις ως σπουδαστής, μελετώντας, κάνοντας εργασίες, περνώντας καλά, παρέα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, η αναζήτηση στέγης από νέους φοιτητές αλλά και φοιτητές μεγαλύτερων ετών, ξεκινά συνήθως αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων, αλλά και λίγο νωρίτερα για αρκετούς… προνοητικούς ανάμεσά μας.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε καλά πλέον, η ενοικίαση φοιτητικής κατοικίας δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία στον κόσμο, αφού, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που για να βρει κανείς σπίτι, μπορεί να χρειαστεί να ψάξει για εβδομάδες, ακόμα και για μήνες ολόκληρους. Δεδομένου, λοιπόν, ότι πρόκειται για μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που εμπεριέχει μεγάλο χρηματικό, αλλά και ψυχολογικό κόστος πολύ συχνά, η τελική απόφαση είναι καλό να έρθει μετά από σκέψη και καλό «ζύγισμα» των εναλλακτικών που προσφέρονται.

Hamlet ΚΟΜΟ: Η Κομοτηνή μπαίνει στο παιχνίδι της ιδιωτικής φοιτητικής κατοικίας

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει στην Κομοτηνή το Hamlet ΚΟΜΟ, το πρώτο student accommodation Campus στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024.

Για αυτό και η Hamlet Student Flats, εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης κτιρίων φοιτητικών κατοικιών στην Ελλάδα (PBSA), δίνει την ιδανική επιλογή στον φοιτητή και τη φοιτήτρια που αναζητά αυτό το διάστημα κατοικία στην πόλη των σπουδών του.

Πλέον, πέρα από Αθήνα (Κυψέλη), Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σύντομα Ξάνθη, στο «παιχνίδι» της ιδιωτικής φοιτητικής κατοικίας μπαίνει από τον Οκτώβριο του 2023 και η Κομοτηνή, μία συναρπαστική πόλη και αγαπημένη «φοιτητομάνα» στη χώρα μας. Πολύ δημοφιλής, αφενός λόγω Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αφετέρου λόγω έντονης δραστηριότητας σε ενέργειες και events (βλ. TEDx Duth, Thinc κ.α.), υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ακαδημαϊκό και κοινωνικό επίπεδο, εθελοντισμού, αλλά και δεκάδων φοιτητών που έρχονται από το εξωτερικό για Erasmus.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες φοιτητουπόλεις με μεγάλη αύξηση στον αριθμό των φοιτητών την τελευταία δεκαετία, η Hamlet Student Flats έρχεται τώρα να εξυπηρετήσει αυτούς τους αυξανόμενους αριθμούς, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής και, παράλληλα, μειώνοντας τις πιέσεις στην τοπική υποδομή στέγασης.

Η Hamlet Student Flats δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξής και διαχείρισης «ιδιωτικών φοιτητικών κατοικιών» (Purpose Build Student Accommodation).

Η εταιρία που δραστηριοποιείται με το μοντέλο της μίσθωσης «όλα σε ένα», εγκαινιάζει το Hamlet ΚΟΜΟ, το καινούριο της project στον τομέα της φοιτητικής κατοικίας, το οποίο προέκυψε από τη μετατροπή υπάρχοντος ξενοδοχειακού συγκροτήματος, δίπλα στο Campus του Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή.

Έτσι, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει στην Κομοτηνή το Hamlet ΚΟΜΟ, το πρώτο student accommodation Campus στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024. Μια επιλογή ολοκληρωμένης φοιτητικής στέγασης (student housing) στα πρότυπα ευρωπαϊκών χωρών, η οποία θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις Σχολές (απόσταση μόλις 5’ από το Πανεπιστήμιο Κομοτηνής), στο κέντρο της πόλης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έτσι ώστε να ικανοποιούνται στο έπακρο οι σημερινές ανάγκες κάθε φοιτητή και φοιτήτριας.

Φοιτητική κατοικία με ασφάλεια, εύκολες μετακινήσεις & all inclusive υπηρεσίες

Όλα τα studios της Hamlet Student Flats έχουν «άποψη», άνεση και μοντέρνο design.

Το κτίριο του ξενοδοχείου έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και περιλαμβάνει συνολικά 85 δωμάτια, τα οποία θα μισθώνονται σε φοιτητές με υπηρεσίες “all inclusive” και πολλούς κοινόχρηστους χώρους. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι με θέα στο Πανεπιστήμιο και στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Στο Hamlet ΚΟΜΟ θα προσφέρεται καθημερινή εμπειρία διαβίωσης των φοιτητών/ενοίκων «all in» από €525 / μήνα, που περιλαμβάνει όλους τους λογαριασμούς (κοινόχρηστα, high speed Internet 200mbps, ύδρευση και παροχή ζεστού νερού 24/7, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου)

Οι τύποι των δωματίων, Standard, Large και Premium, κυμαίνονται από €525 – €645 / μήνα και η διάρκεια μίσθωσης είναι ετήσια.

Ως φοιτητής/ένοικος του Hamlet ΚΟΜΟ, θα έχεις πρόσβαση στο γυμναστήριο, σε χώρους μελέτης και study room για περισσότερη ησυχία κατά τη διάρκεια της εξεταστικής, ενώ θα έχεις επίσης την επιλογή για καθαριότητα του δωμάτιου, πλυντήριο/στεγνωτήριο με λειτουργία μέσω App Miele και μέθοδο book-pay-collect για να μη χάνεις ποτέ χρόνο περιμένοντας, καθώς και πρόσβαση στο parking ποδήλατων.

Η πρόσβαση στο κτίριο, στα δωμάτια και τους κοινοχρήστους χώρους του Hamlet ΚΟΜΟ γίνεται με RFID cards/ mobile apps.
Στο γυμναστήριο του KOMO HOTEL

Μάλιστα, εντός του ακαδημαϊκού έτους προβλέπεται να λειτουργήσει ένα coffee lounge στο χώρο της reception για στιγμές χαλάρωσης και συναντήσεων με τους υπόλοιπους φοιτητές/γείτονες στον πρωινό καφέ ή στο light lunch.

Το κτίριο και οι εξωτερικοί χώροι του KOMO HOTEL θα «φυλάσσονται» κατά τις βραδινές ώρες.

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις σου και, παρότι το KOMO HOTEL βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Πανεπιστήμιο Θράκης, τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, με την ευαισθησία και τη συνεργασία των ανθρώπων της, έχουν δημιουργήσει και θα λειτουργήσουν άμεσα τη Γραμμή 9 (bus to cloud 9) ή αλλιώς Γραμμή ΚΟΜΟ HOTEL για τη διαδρομή μεταξύ πόλης, Πανεπιστημίου και KOMO HOTEL.

Σημειώνεται ότι στα οργανωμένα φοιτητικά κτίρια (PBSA), μεγάλη σημασία δίνεται σε θέματα ασφάλειας, μείζον για τις οικογένειες των φοιτητών, με συστήματα πυρασφάλειας, κάμερες ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους, RFID κάρτες κεντρικής εισόδου και διαμερίσματος. Έτσι, η πρόσβαση στο κτίριο, στα δωμάτια και τους κοινοχρήστους χώρους του Hamlet ΚΟΜΟ θα γίνεται με RFID cards/ mobile apps. Επιπλέον, το κτίριο και οι εξωτερικοί χώροι του KOMO HOTEL, θα «φυλάσσονται» τις βραδινές ώρες.

Αυτούς τους γείτονες θέλουμε

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα (ίσως και το μεγαλύτερο) στην εμπειρία διαμονής σου στα διαμερίσματα και studios του Hamlet ΚΟΜΟ, είναι ότι θα έχεις έναν άνετο και σύγχρονο χώρο όπου οι γείτονές σου θα είναι μόνο φοιτητές. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: αφενός θα υπάρχει η αυτονόητη αλληλεγγύη και ανοχή όταν θες, για παράδειγμα, να κάνεις ένα πάρτι και να βάλεις δυνατά μουσική -μάλλον θα είναι όλοι καλεσμένοι βέβαια οπότε δύσκολα θα ενοχληθεί κάποιος. Αφετέρου, σε ένα τέτοιο περιβάλλον αλληλεγγύης και κατανόησης θα έχεις τον χρόνο και τον χώρο για παραγωγική μελέτη, αποδοτική εργασία και ευχάριστη καθημερινότητα, επιδεικνύοντας τον ίδιο σεβασμό που θα ήθελες κι εσύ να λάβεις σε αντίστοιχη περίπτωση.

Με ένα τραπεζομάντηλο, αναψυκτικά, sandwich, λίγη μουσική και τους φίλους σου, ο περιβάλλοντας χώρος του KOMO θα γίνει το απόλυτο Pic Nic πάρτι.

Τι καλύτερο, επομένως, από το να είσαι φοιτητής και να συμμετέχεις ενεργά σε μία κοινότητα με άλλους φοιτητές και φοιτήτριες που βιώνουν αντίστοιχες εμπειρίες, έχουν παρόμοιους στόχους, ενδιαφέροντα και σχέδια για τη ζωή; Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για ένταξη, κοινωνικοποίηση και ποιοτική διαβίωση που δεν δύσκολα συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη μορφή φοιτητικής στέγασης.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στο Hamlet Komo (www.komohotel.gr / www.hamletstudentflats.gr) και μάθε τα πάντα για την ιδανική επιλογή φοιτητικής κατοικίας στην Κομοτηνή που θα κάνει τη διαμονή σου, όχι μόνο πιο εύκολη, αλλά και διασκεδαστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 5 
  
  
 3