Χριστίνα Παππά: «Δεν ήξερα ότι ο σύντροφός μου ήταν 12 χρόνια μικρότερος από εμένα»
Χριστίνα Παππά: «Κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριο του, έκανα "α Παναγία μου"» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή της. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν, με έναν άντρα μεγαλύτερό της.

«Στη ζωή μου, είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα, όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τότε, έπαιρνα γνώση από αυτόν, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Παππά ανέφερε: «Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι “έλα, αυτή ήταν με πλούσιους”. Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άνδρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μια αυτή, όταν ήμουν μικρή. Μη σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα κι ο πρώτος μου άνδρας ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα».

Τέλος, μίλησε για έναν σύντροφο που είχε στο παρελθόν και περιέγραψε το πώς έμαθε ότι τον περνάει 12 χρόνια.

«Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερός μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριο του, έκανα “α Παναγία μου”. Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω μετά σε εμένα και μου λέω “το έπνιξες το κουνέλι τώρα”», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
7'
73 - 63
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
5'
4 - 8
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;