Suits: Επανένωση του καστ μετά την απροσδόκητη τηλεθέαση στις streaming υπηρεσίες
Το καστ είχε γιορτάσει το 100ό επεισόδιο της σειράς με ανάγνωση του πιλότου στο φεστιβάλ το 2017 ενώ συμμετείχε και το 2015, αναφέρει το Deadline.

Πέντε χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «Suits» και μετά την απρόσμενη καλοκαιρινή του επιτυχία από το Netflix, ο δημιουργός και οι πρωταγωνιστές του θα βρεθούν σε ειδικό πάνελ στο ATX TV Festival το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου του 2024 στο Όστιν του Τέξας.

Προς το παρόν έχουν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν ο δημιουργός και showrunner Άαρον Κορς (Aaron Korsh) και τα μέλη του καστ Πάτρικ Τζ. Άνταμς (Patrick J. Adams), Σάρα Ράφερτι (Sarah Rafferty) και Ντυλέ Χιλ (Dule Hill), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα.

Το καστ είχε γιορτάσει το 100ό επεισόδιο της σειράς με ανάγνωση του πιλότου στο φεστιβάλ το 2017 ενώ συμμετείχε και το 2015, αναφέρει το Deadline.

To «Suits» έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2011 από τη συχνότητα του USA Network για εννέα σεζόν. Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) η οποία συμπλήρωνε το καστ έχοντας το ρόλο της νομικού Ρέιτσελ Ζέιν αποχώρησε στον έβδομο κύκλο μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η κυκλοφορία του ξανά τον Ιούλιο μέσα από τις πλατφόρμες Netflix και Peacock, σημείωσε ρεκόρ και βρέθηκε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του πίνακα της Nielsen συγκεντρώνοντας περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;