Κάνε ότι Κοιμάσαι: Η Χρύσα επιμένει με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (21/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (21/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Η Χρύσα επιμένει με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και εντοπίζει τις αντιφάσεις στην κατάθεση του Κάσδαγλη, ο οποίος δεν θυμόταν αν η Δέσποινα ήταν ήδη νεκρή. Εκείνος επιμένει ότι του έστειλε μήνυμα να την συναντήσει, αλλά ο ιατροδικαστής αποδεικνύει ότι το θύμα ήταν ήδη νεκρό ώρες νωρίτερα και δεν υπήρχε καμία λογική περίπτωση να του έχει στείλει μήνυμα.

Η Άννα επιμένει στην έρευνά της, για να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, κάτι που αρχίζει και δημιουργεί τριβή στη σχέση της με την Χρύσα. Ο Κάσδαγλης έχει καταρρεύσει και ο Νικόλας κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει.

Η Δάφνη αναλαμβάνει να πάρει τη Λέτα στο σπίτι της, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να συνέλθει ο πατέρας της, ο οποίος δείχνει ακόμα συντετριμμένος από τον χαμό της Δέσποινας. Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Μάκη να μπει βοηθός του Ίκαρου στην υπόθεση του Λημνιού, αλλά εκείνος έχει χωρίσει τους φοιτητές του ανάλογα με τις υποθέσεις κι έχει προτιμήσει ήδη τη Ζωή.

Ποια είναι η άγνωστη ερωτική σχέση που κρύβει ο Σταματάκης;

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα κλονίζεται από την απόφασή της να καταθέσει πληροφορίες που ενδυναμώνουν την εκδοχή του Σταματάκη για τον φόνο. Η Πέρσα του ζητάει να αναλογιστεί την πιθανότητα να την έχει σκοτώσει ο Κάσδαγλης. Η έρευνα έχει αρχίσει, άλλωστε, να ανασύρει άσχημες πληροφορίες σε βάρος του από το παρελθόν, που ενισχύουν τα προβλήματα με τη βία.

Ο Σταματάκης πιστεύει ότι ο Νικόλας αποκρύπτει στοιχεία από την Αστυνομία για το βράδυ που του τηλεφώνησε ο Κάσδαγλης και του ζήτησε βοήθεια. Το σοκ από το φόνο φέρνει την Έφη και τον Σταύρο πιο κοντά και εξομαλύνει τις προηγούμενες εντάσεις στις σχέσεις τους. Ο Γιώργος πιέζει τη Λέτα να μείνει στο δικό του σπίτι, αντί για της Δάφνης και της Έφης, αλλά εκείνη αρνείται. Η επιμονή του την σπρώχνει στον Λάμπη, ο οποίος την κερδίζει με την συμπεριφορά του.

Η Αστυνομία έχει ένταλμα για τον Κάσδαγλη, αλλά αδυνατεί να τον εντοπίσει. Τι απαντάει στον Νικόλα, όταν εκείνος πανικόβλητος, προσπαθεί να τον βρει;

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;