Τζένιφερ Άνιστον: Φωτογραφίζεται με την προπονήτριά της και μιλάει για τη γυμναστική που κάνει
Η φωτογράφηση έγινε για τη προώθηση της επερχόμενη συνεργασία τους στο πρόγραμμα προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων.

Η Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφήθηκε μαζί με τη γυμνάστρια και ιδρύτρια της Pvolve, Rachel Katzman και αυτό που παρατηρεί κανείς είναι οι καλογραμμωμένοι κοιλιακοί της.

Η 54χρονη ανέβασε σε ένα instastory την φωτογράφηση μαζί με την γυμνάστρια όπου ποζάρει φορώντας ένα εκρού αθλητικό σουτιέν, μαύρο κολάν και τα λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η φωτογράφηση έγινε για τη προώθηση της επερχόμενη συνεργασία τους στο πρόγραμμα προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων.

«Τέσσερις εβδομάδες με τα αγαπημένα μου μαθήματα και της @jenniferaniston Ελάτε να γυμναστείτε μαζί μας», έγραψε η Katzman σε μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία σκοπεύει να κρατά το κοινό ενήμερο για την πορεία της προπόνησής της με την Τζένιφερ Άνιστον.

Η πρωταγωνίστρια από τα Φιλαράκια έδειξε τον ενθουσιασμό της σχολιάζοντας με ένα emoji με κόκκινη καρδιά.

Η γυμνάστρια είχε ήδη αφήσει υπονοούμενα για τη συνεργασία τους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το γύρισμα, που έλεγε στη λεζάντα: «Λοιπόν, κανείς δεν μου είπε ότι η ζωή θα ήταν έτσι». Συνόδευσε τη λεζάντα με το τραγούδι των τίτλων από τα Φιλαράκια και πρόσθεσε «είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι μαζί σου @jenniferaniston».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Katzman (@rkatzman)

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συνεργασία τους τον Ιούνιο. «Όταν έχεις τη νοοτροπία «πρέπει να κάνω 45 λεπτά cardio αλλιώς δεν θα κάνω καλή προπόνηση», είναι τρομακτικό», είπε η Τζένιφερ Άνιστον στο InStyle τότε. «Το πίστευα τόσο καιρό και έκαψα το σώμα μου».

Η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι οι γυναίκες τείνουν να πιέζουν τον εαυτό τους να «αισθανθούν αυτό το κάψιμο» κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά έμαθε ότι αυτό μπορεί να είναι μια επικίνδυνη και ανθυγιεινή νοοτροπία. Η ίδια είπε ότι άρχισε να κάνει τις προπονήσεις το 2021, είδε τόσο σπουδαία αποτελέσματα που τελικά εντάχθηκε στην οικογένεια Pvolve.

«Γυμνάζομαι σχεδόν κάθε μέρα, τουλάχιστον πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα», είχε πει η Άνιστον το 2012. «Κάνω 40 λεπτά cardio: spinning, τρέξιμο, ελλειπτικό ή συνδυασμό και των τριών. Στη συνέχεια κάνω Pilates μια μέρα την εβδομάδα, και επιπλέον γιόγκα, τρεις ημέρες την εβδομάδα. Προσπαθώ να τα ανακατεύω».

Πρόσθεσε δε ότι πάντα ταξιδεύει με μικρά βάρη μαζί της για να μπορεί να προπονείται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Με πληροφορείς από PageSix

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;