Instagram: Έρχεται νέα λειτουργία με... εβδομαδιαία story!
Σύμφωνα με πληοροφορίες που διέρρευσε ο γνωστός leaker Alessandro Paluzzi, η Meta ετοιμάζει το νέο της χαρακτηριστικό με τίτλο «My Week».

Το τελευταίο διάστημα η Meta προσπαθεί να εξελιχθεί και να ενσωματώσει διάφορα AI χαρακτηριστικά. Άλλωστε η τεχνητή νοημοσύνη ήρθε για να μείνει «σαρώνοντας» το internet και όχι μόνο. Έτσι, το Instagram σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοφιλής leaker και developer Alessandro Paluzzi, το Instagram προετοιμάζει μία νέα λειτουργία με τίτλο «My Week».

Πρόκειται για μία νέα λειτουργία στα πρότυπα των αγαπημένων stories, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να αναρτούν stories που θα μένουν ορατά για 7 ημέρες αντί για 24 ώρες. Συνεπώς, οι χρήστες αντί να προσθέτουν τα stories τους στα highlights με το πέρας του 24ώρου για να είναι ορατά, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν όσα συνέβησαν στην εβδομάδα τους.

Σημειώνεται πως το «My Week» θα εμφανίζεται στο προφίλ των χρηστών που το χρησιμοποιούν, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πώς θα εμφανίζεται στο προφίλ. Στην εικόνα που ανάρτησε ο leaker επιβεβαιώνει πως οποιοδήποτε «εβδομαδιαίο» story θα μπορεί να σβηστεί ανά πάσα στιγμή, ενώ θα μπορούν να προστεθούν stories αθόρυβα και αποκλειστικά στο My Week, χωρίς να εμφανίζονται στην κανονική ροή των stories.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;