Βίκυ Καγιά: «Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά»
«Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στις πρόβες του Madwalk 2023 και συνάντησε την Βίκυ Καγιά που έχει αναλάβει την παρουσίασή του λίγο πριν το φαντασμαγορικό show. Μάλιστα, στο Madwalk 2023 by Three Cents θα δώσει το παρών σε super guest εμφάνιση, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Μικέλε Μορρόνε.

«Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk. Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

«Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μού αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».

Έπειτα, μιλώντας για τον δημοφιλή guest του Madwalk, Μικέλε Μορόνε η Βίκυ Καγιά είπε:

«Γνώρισα τον Μικέλε Μορόνε, είναι το καλύτερο παιδί, είναι ένας γλύκας. Ο Μικέλε είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος με βάθος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;