Στέφανος Τσιτσιπάς: Δέχθηκε επίθεση από τον CEO της Lacoste
Η απόφαση του Τσιτσιπά να αποχωρήσει από τον αγώνα σχολιάστηκε έντονα από τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της Lacost.

Μόλις στο τρίτο game της αναμέτρησης με τον Χόλγκερ Ρούνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα με τους θεατές να αποδοκιμάζουν.

Η απόφαση του Τσιτσιπά να αποχωρήσει από τον αγώνα σχολιάστηκε έντονα από τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της Lacoste, Τιερί Γκιμπέρτ. Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε επίθεση στον Έλληνα τενίστα, χαρακτηρίζοντας «άδικη» τη συμπεριφορά του.

«Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του (στην αναμέτρηση με τον Ρούνε). Παρά την άδικη συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής κι ένας αυθεντικός τύπος», έγραψε ο CEΟ της Lacoste.

Ωστόσο, τον Τσιτσιπά έσπευσε να υπερασπιστεί ο Αντι Μάρεϊ γράφοντας: «Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας. Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι ανήθικη συμπεριφορά».

Από την πλευρά του, ο Χούρκατς που πήρε τη θέση του Τσιτσιπά δήλωσε: «Απ’ όσο ξέρω οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι στην αρχή του αγώνα με τον Ρούνε. Ήταν μια άτυχη κατάσταση και για τους δυο μας. Τόσο γι’ αυτόν που είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει εδώ, αλλά και για μένα που ήθελα να παίξω έναν ακόμη αγώνα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;