Πολυτεχνείο: Έξι προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας - Στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων
Πριν από λίγο έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου για τους πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν με ένα λουλούδι την εξέγερση των φοιτητών.

Σε έξι προσαγωγές ατόμων προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη επεισοδίων με αφορμή την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

Πριν από λίγο έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου για τους πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν με ένα λουλούδι την εξέγερση των φοιτητών πριν από 50 χρόνια.

Το Πολυτεχνείο πλέον φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η οδός Πατησίων και άλλοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας καθώς κόσμος έχει ξεκινήσει και συγκεντρώνεται ώστε να συμμετάσχει στην καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Χιλιάδες κόσμου και φέτος, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 50 χρόνια, βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο κέντρο της Αθήνας κατά τους τριήμερους εορτασμούς. Εκτός από πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, συλλογικότητες, φορείς και εκπρόσωποι σωματείων κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνια στη μνήμη των ανθρώπων που πάλεψαν για τη δημοκρατία.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;