Ολυμπιακός: Η αρχηγική παρέμβαση του Παπανικολάου στον Μπαρτζώκα - «Μετά αυτά ρε κόουτς, πάμε να κερδίσουμε το ματς» (VID)
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ και οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν μια στιγμή που ίσως μείνει στην φίλαθλη κοινότητα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 88-83 στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Euroleage και έκανε το 5-4 φτάνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Μια στιγμή όμως που απαθανάτισαν οι τηλεοπτικές κάμερες έγινε viral και θα μείνει σίγουρα στους φιλάθλους της ομάδας, όπου θα τη μνημονεύουν για πολλά χρόνια.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο καλός προπονητής και άνθρωπος είναι, αλλά τόσο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του από την πίεση του κάθε αγώνα.

Έχουμε δει επικά ξεσπάσματα και θα είχαμε ακόμα ένα χθες την ώρα του time out 2’30” πριν από τη λήξη του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα να είχε μειώσει εκείνη τη στιγμή σε 80-75.

Ο coach Μπαρτζώκας  έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις λάθος επιλογές στην επίθεση και τη χαλάρωση στην άμυνα και ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Γιώργος Παπανικολάου, έκανε μια καίρια και ηγετική παρέμβαση.

Ο Air Pap τον διέκοψε λέγοντας: “Μετά αυτά ρε κόουτς, μετά. Πάμε να κερδίσουμε το ματς”, ήταν τα λόγια του προς τον προπονητή του και αμέσως ο Μπαρτζώκας τού έδωσε το χέρι θέλοντας να του δώσει δίκιο γι αυτό που έλεγε. Ο κόουτς του Ολυμπιακού ηρέμησε, έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες του, που έβλεπαν τον Ερυθρό Αστέρα να έχει πλησιάσει επικίνδυνα. “Πάμε, όλα Οκ”, ήταν η ατάκα του και προς τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα ο Παπανικολάου αγωνίστηκε με σοβαρό πρόβλημα στη μέση και όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας “θυσιάστηκε για να αγωνιστεί” και το έκανε με ένεση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
8'
4 - 4
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;