Νίκος Παππάς: Η πρώτη αντίδραση για την αποβολή του από το «basketaki»
H πρώτη αντίδραση του Νίκου Παππά, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποβολής του από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, «Basketaki the League».

Ο Νίκος Παππάς αποβλήθηκε οριστικά από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki» μετά την ενέργειά του να πετάξει την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή, επειδή διαφώνησε με μία απόφασή του.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ο Νίκος Παππάς είχε πρωταγωνιστήσει σ’ ένα περιστατικό.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας διαφώνησε με απόφαση του διαιτητή, με αποτέλεσμα να του πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι και να αποβληθεί από το παιχνίδι της ερασιτεχνικής διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια αρχή του ερασιτεχνικού τουρνουά «basketaki» αποφάσισε τελικά να αποβάλει οριστικά τον Νίκο Παππά από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, μετά από αυτή την ενέργεια του, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Nίκος Παππάς: Η πρώτη αντίδραση για την αποβολή του

Ένα insta story ανέβασε ο Νίκος Παππάς, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποβολής του. Σε αυτό, παρουσιάζει σε βίντεο ένα προεκλογικό ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε από τον ιδρυτή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπάσκετ στην Αττική, του Basketaki the League, Γρηγόρη Αντωνάκη. Σε αυτό φαίνεται να ζητάει τη στήριξη του Νίκου Παππά μέσω της ψήφου του, καθώς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά» στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. O Νίκος Παππάς έγραψε και μία λεζάντα η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «αγαπητέ φίλε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;