Νεϊμάρ: Oικιακή βοηθός τον καταγγέλλει για αδήλωτη εργασία
Οι δικηγόροι της 35χρονης έστειλαν τον περασμένο Ιούνιο επιστολή στους εκπροσώπους του Νεϊμάρ, επιδιώκοντας να καταλήξουν σε συμφωνία.

Οικιακή βοηθός του Νεϊμάρ κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για αδήλωτη εργασία και απειλεί να τον πάει στα δικαστήρια.

Η 35χρονη Βραζιλιάνα καταγγέλλει αδήλωτη εργασία επί δύο χρόνια και πλέον- από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022- στο σπίτι του Νεϊμάρ στη Γαλλία.

Η οικιακή βοηθός διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ και καταγγέλλει ότι δούλευε αδιάκοπα, δεν πληρωνόταν για υπερωρίες, δεν έπαιρνε άδεια μετ’ αποδοχών, ούτε είχε ιατρική περίθαλψη.

«Όταν ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να δουλέψει έως 15 ημέρες πριν από τον τοκετό και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα Le Parisien αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος του Νεϊμάρ.

Οι δικηγόροι της 35χρονης έστειλαν τον περασμένο Ιούνιο επιστολή στους εκπροσώπους του Νεϊμάρ, επιδιώκοντας να καταλήξουν σε συμφωνία με την πλευρά του. Όμως, ανέφεραν οι ίδιοι, δεν πήραν απάντηση σε αυτή την επιστολή. Εκπρόσωπος του Νεϊμάρ δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για την υπόθεση στη Le Parisien.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;