Σάρον Στόουν: «To
«Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα τρομακτικό ταξίδι»

Η Σάρον Στόουν βρέθηκε στο Vulture Festival, το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου και μίλησε για το «Βασικό Ένστικτο», την ταινία που καθόρισε την καριέρα της και αναφερόμενη στα γυρίσματα αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι «η δημιουργία της ταινίας ήταν μια τρομακτική διαδικασία» που, όπως είπε, την οδήγησε να εξετάσει τον εαυτό της με συχνά άβολους τρόπους.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Michael Douglas και η Jeanne Tripplehorn, προκάλεσε αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 λόγω των ερωτικών σκηνών της.

«Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα τρομακτικό ταξίδι» παραδέχτηκε. «Αλλά μόλις το κάνεις, φεύγεις με τεράστια αυτοπεποίθηση, επειδή έπρεπε να δεις όλο τον εαυτό σου, μέρη του εαυτού σου που ποτέ δεν θα χρειαζόταν να σκάψεις βαθιά και να δεις, τρομακτικά μέρη, σκοτεινά μέρη, ανησυχητικά μέρη. Και μόλις το κάνεις αυτό, αποκτάς αρκετή αυτοπεποίθηση επειδή έχεις πραγματικά κοιτάξει στον πιο σκοτεινό καθρέφτη».

Η Σάρον Στόουν δήλωσε, επίσης, ότι είναι «διασκεδαστικό» να βλέπεις το είδος να αναβιώνει περισσότερα από 30 χρόνια μετά. «Νομίζω ότι αυτό αρέσει στους ανθρώπους. Είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό και είναι σέξι. Θέλω να πω, τι κακό έχει αυτό;».

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στη διαδικασία της συγγραφής των απομνημονευμάτων της, η οποία ήταν το ίδιο επώδυνη. Στο βιβλίο της με τίτλο “The Beauty of Living Twice”, που κυκλοφόρησε το 2021, αναφέρεται σε επώδυνα παιδικά τραύματα και εμπειρίες που τη σημάδεψαν.

«Ήταν πολύ απελευθερωτικό γιατί είναι το ίδιο πράγμα», εξήγησε. «Δεν μπορείς να τραβήξεις τα ζόρια όταν απλώς γράφεις. Πρέπει να κάτσεις να ανακαλύψεις την αλήθεια σου και να μην ανησυχείς για το πώς αισθάνονται οι άλλοι γι’ αυτό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;