Ζώδια: Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό - Η γοητεία της δύναμης της αλλαγής
Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τις 13 Νοεμβρίου στο κάθε ζώδιο;

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τις 13 Νοεμβρίου – Η γοητεία της δύναμης της αλλαγής

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr 

Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα οριοθετεί ένα νέο κύκλο προσπαθειών και είναι εκείνη η στιγμή όπου καταγράφεται ένας τομέας, στον οποίο οφείλουμε να θεμελιώσουμε ένα ξεκίνημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Νέο Φεγγάρι στον Σκορπιό, στην 13η Νοεμβρίου, στην 20η μοίρα 43’, στις 11.30 πμ περίπου.

Ο Σκορπιός πρεσβεύει την βαθιά, κυτταρική αλλαγή, δίνοντας έμφαση στην μεταμόρφωση και ο Ταύρος αφορά τις κτήσεις και ό,τι αγγίζουμε μέσω των πέντε αισθήσεων.

Κατά συνέπεια, από τη βάση ξεκινά η αλλαγή και η απελευθέρωση από τα κεκτημένα ή κάποια σταθερά αποκτήματα.

Στο μεταφυσικό ζώδιο του Σκορπιού, όπου όλοι απαιτείται να αλλάξουμε βαθιά και ριζικά, καίγοντας τις αδυναμίες μας και αναζωογονώντας την ύπαρξή μας, οφείλουμε να αναπτύξουμε προσεκτικά τα σχέδιά μας.

Οδηγός θα είναι η ίδια η αποφασιστικότητα, το πείσμα και ο συγκροτημένος σχεδιασμός.

Καθώς η Νέα Σελήνη ξεκινά μετά τις εκλείψεις του Οκτωβρίου, επιτρέπει να απομακρύνουμε τα απόνερα της περιόδου που αναστάτωσε τη ζωή μας.

Πρόκειται για ένα δυναμικό νέο φεγγάρι στα σταθερά ζώδια, όπου ενισχύεται ο Σκορπιός με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον κυβερνήτη τους Άρη, τη Δήμητρα. Σε δύσκολο σχήμα προς τον Ουρανό σε αντίθεση και σε τετράγωνο με τη Μαύρη Σελήνη, ο σχηματισμός προβάλει μία εκρηκτική δυναμική. Σαν να αντιπαλεύουν η σήψη, η φθορά, η δολοπλοκία με την μαχητική αντίδραση που θέλει να αλλάξει ό,τι βάλτωσε, και καθήλωσε τη ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν αντιδράσεις από ιδιοτελείς που θα ήθελαν να παραμείνει η στασιμότητα και το σκοτάδι.

Μία καρμική σύγκρουση δυνάμεων με πείσμα, με επιμονή, μία μάχη μέχρις εσχάτων!

Το θετικό είναι πως η πολυαστρία στον Σκορπιό, στηρίζεται από τους κυβερνήτες της Άρη και Πλούτωνα (σε ευνοϊκή όψη) και από τον Ποσειδώνα (σε ευνοϊκή επίσης όψη).

Άρα αν παραμείνουμε αγωνιστές, με συνειδητοποίηση των προκλήσεων, θα μπορέσουμε να χαράξουμε μία νέα πορεία. Να αντέξουμε την αποσταθεροποίηση που θα ήθελαν να μας επιβάλουν.

Από τη σύνθεση του χάρτη της Νέας Σελήνης συμπεραίνουμε πως…

-Θα πρέπει να δώσουμε έναυσμα σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας, αλλάζοντας επί της ουσίας, δεσμεύσεις που μας κρατούσαν εγκλωβισμένους, με απλές επιφανειακές απολαύσεις.

-Σημαντικός οδηγός μας είναι η αναζήτηση της πληρότητας, είναι η πίστη και η επιμονή στο έργο μας.

-Το ένστικτο μας οδηγεί και η προσήλωση είναι απαραίτητη, προκειμένου να υλοποιηθεί ή να μορφοποιηθεί αυτό που ακόμη είναι σε σπερματική μορφή.

-Η μετάβαση σε μία νέα οπτική, είναι ουσιαστική, σε πνεύμα, ψυχή και συναίσθημα, σκέψη και αξίες.

-Στο μονοπάτι αυτή την εποχή, φαίνεται πως θα κινηθούμε μόνοι, ίσως γιατί ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας δύναμη ή γιατί θα πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη απόλυτα.

-Διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, και μπορούμε να στοχεύσουμε σε ανοιχτούς ορίζοντες. Να έχουμε έμπνευση και οραματισμό.

-Σχέσεις εξάρτησης δεν αντέχουν στον νέο αυτό κύκλο. Αντίθετα, διατηρούνται όσες μας επιτρέπουν να έχουμε ελευθερία κινήσεων.

-Οι αξίες πρέπει να είναι διαχρονικές.

-Αναπτύσσουμε ό,τι μας καταξιώνει στο μέλλον και δεν μας απασχολεί το επιδερμικό ή χειριστικό.

-Αποφεύγουμε τον δογματισμό, προσωπικό μας ή των άλλων. Επομένως οι φανατικές απόψεις δεν μας αγγίζουν και δεν μας απασχολούν πλέον. Πρόκειται για επιρροές χειριστικές.

-Ας μην μας αποθαρρύνουν αρνητικές καταστάσεις ή συναισθήματα ανασφάλειας.

-Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας, τους φόβους, τις προσκολλήσεις, τους ενδοιασμούς και να νιώσουμε ξανά αυτάρκεις και δυνατοί.

-Αναπτερώνονται η έμπνευση, το όραμα και η ελπίδα. Πιστεύουμε ξανά στις δυνάμεις μας, μαθαίνουμε πώς να αντισταθούμε στη σήψη, στην ιδιοτέλεια, στο επιδερμικό όφελος, στην εύκολη λύση.

-Ανακαλύπτουμε εκ νέου τον εσωτερικό μας πλούτο, πηγή δύναμης, τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας, την πίστη στον στόχο μας.

Σε ημέρα Σελήνης και ώρα Αφροδίτης, αναδεικνύεται η συναισθηματική αντίσταση και αντοχή, προκειμένου να φέρουμε μία πιο γόνιμη περίοδο στον κύκλο της Σελήνης, αποτινάσσοντας ό,τι μας περιορίζει, μας φοβίζει, μας αποδυναμώνει. Εμμονές, έξεις, σκοτεινές επιρροές, φοβίες και αγωνίες εμβόλιμες, δεν μας χρειάζονται πλέον. Το συναίσθημα πρέπει να βγει στο φως, να αγαπήσουμε ξανά τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας, τον στόχο, τη δημιουργία, την Ζωή.

Κάποιες σημαντικές στιγμές στην ροή του κύκλου της Σελήνης, θα είναι:

14/11: θα νιώσουμε την ανάγκη να ξεπεράσουμε την πικρία και τη θλίψη, ενώ θα ανοίξουν νέοι δρόμοι επικοινωνίας, ελπίδας και διεύρυνσης.

18/11: έχουμε συνειδητοποιήσει τη δύναμή μας και αποφασιστικά θα αναλάβουμε δράση, προκειμένου να προχωρήσουμε στο «κάλεσμα» του κύκλου της Σελήνης: αναζωογόνηση και αναγέννηση με μαχητική διάθεση πάντα.

22/11: γλυκαίνουν οι αντιθέσεις της Νέας Σελήνης, χαλαρώνει η ψυχή και πιστεύουμε στο όνειρο που μας εμπνέει. Προβάλουμε ταλέντα και διαχειριζόμαστε τα σκοτεινά σημεία της ψυχής, δικής μας ή των άλλων.

24/11: η προοπτική για το αύριο, μας κάνει μαχητικούς, σχεδιάζουμε το μέλλον, αναλαμβάνουμε προσωπική δράση χωρίς δισταγμούς.

25-26/11: νέες ιδέες, ανατροπές σε ανάπτυξη, προσδοκία για δικαίωση και απολαβές.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η εικόνα της ζωδιακής μοίρας της Νέας Σελήνης, περιγράφει πως υπάρχει μάχη μεταξύ παλιών και νέων προοπτικών. Χρειάζεται θέληση και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε το Χάος, προς χάρη της νέας ισορροπίας. Να διαχειριστούμε σωστά τις συγκινήσεις μας.

Προσοχή: Ο πλούτος εμπειριών και δύναμης που υπόσχεται η συγκεκριμένη Σελήνη, απαιτεί σοφία, σύνεση, αντοχή, πίστη στην αναγέννηση, όραμα και ιδανικά με αξίες. Μόνο έτσι θα αποδώσει.

Σημείωση: Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, καθώς και πλούσια αρθρογραφία για τους αναζητητές της εσωτερικής γνώσης.

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Βαρύτητα θα έχει αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Φοβίες και ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια ή έχετε ήδη επεξεργαστεί, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές.

Θα σας συγκινεί βαθύτερα το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, μέσα από εσωτερικές σπουδές. Η απώλεια και η έλλειψη σταθερότητας θα είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα ήταν καλό να μην έχετε αφέλεια στην ρευστοποίηση κεφαλαίων ή σε δάνεια ή χρέη. Δύσκολα θα έρθει η βελτίωση, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα και αλλαγές.

Στην ψυχολογική σας δομή, αλλάζουν πολλά και είναι δύσκολο πλέον να αφήσετε συσσωρευμένα μέσα σας, συναισθήματα αγωνίας, άγχους, ανικανοποίητου έρωτα και αβεβαιότητας. Ωστόσο, χρειάζεστε τόλμη για να κατανοήσετε αυτό που ζητάτε πραγματικά.

Στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα είναι απαραίτητο και πρέπει να σας ενδιαφέρει. Επειδή όμως υπάρχουν και δύσκολα στοιχεία, θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την αλλαγή μέσα από ουσιαστική προσέγγιση με το ταίρι σας, αναθερμαίνοντας την σχέση. Αν δεν είναι εύκολο και δεν μπορείτε να σταθείτε σ’ αυτή την σχέση άλλο, θα ήταν καλό να κλείσει ο κύκλος για να αισθανθείτε ελεύθεροι για νέες κατακτήσεις.

Δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες, θα πρωτοστατούν στο εξής.

Ταύρος

Το νέο φεγγάρι αγγίζει άμεσα τις σχέσεις και φυσικά σας οδηγεί να κατανοήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές, καθώς έγιναν την τελευταία διετία, ο καθρέφτης σας. Οι προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα για σας υπήρξαν μεγάλες και ποικίλες.

Έρχεται η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και φυσικά για μία νέα προσέγγιση με τα άτομα που έχετε συχνή επαφή. Μπορεί αυτό να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες, καθώς θα φανεί ένα χάσμα μεταξύ των προσδοκιών τους και των δικών σας. Αλλά και να αναθερμάνετε μία συνεργασία που δεν αποδίδει, αν και οι δύο πλευρές επιθυμείτε να προοδεύσετε. Δεν θα ήταν καλό να εμπιστευθείτε υποσχέσεις δίχως βάση.

Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε, επενδύοντας σε νέες ιδέες, κατακτώντας ένα νέο στόχο.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι και η σχέση έχει ατονήσει, μπορεί να δώσετε τώρα το κέντρισμα για μία νέα προσέγγιση. Αν όμως δεν υπάρχουν περιθώρια, ενδέχεται ένα αξιόλογο πρόσωπο, να κινήσει το ενδιαφέρον, να σας προκαλέσει την προσοχή, και να θελήσετε να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας. Ενδεχομένως θα γνωρίζετε πως ζητάτε ένα νέο προφίλ σχέσεων και αυτό συνεπάγεται προσωπικές αλλαγές, που αναπτύσσονται, και σταδιακά ολοκληρώνονται.

Δίδυμοι

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.

Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.

Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται κυρίως με εκείνους που έχετε ουσιαστική επικοινωνία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1