Νεκρή 23χρονη στην Κυψέλη: Προφυλακιστέες μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης εγκύου

Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης από την Κυψέλη στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που έμεναν, απολογήθηκαν ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, για όσα τους καταλογίζονται σχετικά με τη βάναυση μεταχείριση της 23χρονης, τους άγριους ξυλοδαρμούς, την εξώθηση της στην πορνεία, τη διακοπή κύησης και τελικά τη δολοφονία της νεαρής.

Μετά από μακρά απολογητική διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο της φυλακής στις τρεις κατηγορούμενες για την υπόθεση που εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ημέρα που η 23χρονη είχε βρεθεί τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Κυψέλη. Ο θάνατος είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Η μήνυση του πατέρα της 23χρονης ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα για την ποινική έρευνα στην υπόθεση, η οποία οδήγησε, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά των τριών γυναικών.

Η δικογραφία, στην οποία αποδίδεται κεντρικός ρόλος στη σπιτονοικοκυρά, περιλαμβάνει βαρύτατα αδικήματα, με βασικό την ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, που βαρύνει και τις τρεις γυναίκες. Επίσης, περιλαμβάνει εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, που βαρύνει τη σπιτονοικοκυρά και συνέργεια σε αυτήν που αφορά την αδελφή της 23χρονης. Η σπιτονοικοκυρά βαρύνεται επιπλέον με κατηγορίες για διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για τις τρεις κατηγορούμενες καθώς κρίθηκαν ύποπτες διάπραξης νέων αδικημάτων. Κατά τις δικαστικές αρχές, οι κατηγορούμενες έχουν επιδείξει «εξαιρετική βιαιότητα».

Η Εισαγγελία διενεργεί ξεχωριστή έρευνα, με δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί όσον αφορά τον θάνατο ηλικιωμένης που φέρεται να φρόντιζε η σπιτονοικοκυρά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;