ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε εδώ το ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming στις 21:30.

Επικίνδυνη έξοδο στην Καισαριανή έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από την Κηφισιά για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (21:30). Μόνο εύκολο δε θα είναι το αποψινό ματς, με τους γηπεδούχους να δείχνουν τα… δόντια τους κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει ο Παναθηναϊκός μετά και την ευρωπαϊκή ήττα από τη Ρεν. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα πολλά παιδικά λάθη τους, με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια από τη Γαλλία και το ματς της 4ης αγωνιστικής του Europa League. Τώρα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο εύκολη δε θα είναι η αποστολή κόντρα στην Κηφισιά, κάτι που γνωρίζει καλά και ο Σέρβος τεχνικός. Να βγάλουν αντίδραση θέλουν οι «πράσινοι» και να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους στην εφετινή Super League. Πέντε διαδοχικά τρίποντα μετράει το τριφύλλι, που προέρχεται από σημαντικό διπλό στο ΔΑΚ επί της Λαμίας. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Παναθηναϊκός, έχοντας συγκεντρώσει 25 πόντους σε 21 αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» είδαν και την επιτροπή Εφέσεων να απορρίπτει την έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στα αγωνιστικά, ξανά χωρίς τον Χουάνκαρ θα χρειαστεί να παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα, που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς. Στο αποψινό παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Αράο.

Από την άλλη, η Κηφισιά απέδειξε την περασμένη αγωνιστική πως θα έχει θέμα όποια ομάδα την υποτιμήσει. Η ΑΕΚ την… πάτησε, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να μπλοκάρει τους πρωταθλητές Ελλάδας, τσιμπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Γενικά, οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Κάπως έτσι και μετά από 10 αγωνιστικές, η Κηφισιά βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 8 πόντους.

Δες το ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;