ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε εδώ το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε Live Streaming στις 20:30.

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Ενδέκατη στροφή του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τον Αστέρα (20:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Πολύ σημαντικό ματς για τους Πειραιώτες, που θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Τη νίκη και μόνο τη νίκη ψάχνει στο επικίνδυνο ματς της Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Περιθώρια για βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κερδίσουν χρόνο και ηρεμία. Οι τελευταίες μέρες είναι δύσκολες στο Λιμάνι, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προέρχεται από back to back ήττες. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη βαριά ήττα. Παράλληλα, ακολούθησε και το αρνητικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε ένα ματς όπου οι Πειραιώτες στάθηκαν καλύτερα, αλλά λύγισαν στις λεπτομέρειες από την Γουέστ Χαμ. Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι να είναι μονόδρομος. Μετά και την απόρριψη της έφεσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -4 από την κορυφή της Super League. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες είναι ο τιμωρημένος Καμαρά, αλλά και ο τραυματίας Πορόσο, ενώ δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Φρέιρε. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ντόη, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Όσον αφορά τον Αστέρα, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα την περασμένη αγωνιστική, στο Αγρίνιο. Με γκολ του Μιριτέλο, η ομάδα της Τρίπολης πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού, βάζοντας… φρένο στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Σημαντικό το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής για την ομάδα του Ράσταβατς, καθώς ανέβηκε στους 11 πόντους. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπαρτόλο, τους τιμωρημένους Τζουκάνοβιτς-Μουνάφο αλλά και τους ανέτοιμους Σίτο και Βίκο.

Δες εδώ το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1