Καιρός: Σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας
Προβλήματα στους δρόμους της Αττική λόγω της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί προβλήματα στους περισσότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Οι περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι στο «κόκκινο» λόγω της κακοκαιρίας με την κίνηση να είναι αυξημένη σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών, Κωνσταντινουπόλεως, Ιερά Οδό, Θηβών, Μεσογείων, Κηφισίας, Πειραιά. Προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τη μισή ώρα.

Οι μετεωρολόγοι και η ΕΜΥ προβλέπουν σφοδρή κακοκαιρία σήμερα και αύριο με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

 Η ΕΜΥ στο νέο της έκτακτο δελτίο σήμερα αναφέρει για σήμερα κακοκαιρία:

  • Στο Ιόνιο (περιοχή Κεφαλλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης – Λευκάδας) και από νωρίς το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο (κυρίως Αχαΐα – Ηλεία).
  • Από τις απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά, τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου, πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια (κυρίως στα κεντρικά και νότια).
  • Από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου Λέσβος, Λήμνος, Χίος, το βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και την Ήπειρο.

Το Σάββατο η κακοκαιρία θα επηρεάσει:

  • Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο – Σάμο), το βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας – Παξών – Λευκάδας), την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα.
  • Από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν τη Θράκη.
  • Από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.
  • Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εξασθενήσουν το πρωί της Κυριακής.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;