Γιώργος Λέντζας: «Μου έγινε πρόταση για το 5Χ5 και μου άρεσε πάρα πολύ»
Γιώργος Λέντζας: «Πιο μικρός τρελαινόμουν όταν έχανα ένα πρότζεκτ, όταν ένιωθα ότι δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που άξιζα, αλλά αυτοπαγιδευόμουν»

Ο Γιώργος Λέντζας απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής του Breakfast@Star. Ποιο είναι το παρασκήνιο της πρότασης που είχε δεχτεί για την παρουσίαση του 5Χ5, το οποίο κατέληξε στον Θάνο Κιούση;

«Μου έγινε πρόταση για το 5Χ5 και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Θάνος Κιούσης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φτάσαμε στην τελική τριάδα, αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα. Εγώ ήμουν στην Αμερική εκείνο το διάστημα για κάτι σεμινάρια, γύρισα κι ενημερώθηκα από τα sites ότι έχει κλείσει ο παρουσιαστής. Αν αυτοπροτάθηκε και κατάφερε να πάρει τη δουλειά, είναι ένα καλό δείγμα ότι πιστεύει στον εαυτό του», είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Επίσης είπε για το World Party:

«Δεν με πειράζει τίποτα γενικά, η ψυχική υγεία δεν έχει κόστος. Ό,τι κάνει τον καθένα να κοιμάται τα βράδια, εγώ είμαι χαρούμενος. Το ίδιο λέω και για τον εαυτό μου. Πιο μικρός τρελαινόμουν όταν έχανα ένα πρότζεκτ, όταν ένιωθα ότι δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που άξιζα, αλλά αυτοπαγιδευόμουν σε όλο αυτό, γιατί ποιος είναι εδώ για να πει και τι δεν αξίζει. Νομίζω αυτό το δείχνει ο δρόμος», απάντησε ο Γιώργος Λέντζας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;