Σύλληψη γυμναστή: «Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά»
Εννιά ένορκες καταθέσεις από γονείς για την υπόθεση

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση γυμναστής, από σχολείο στον Ασπρόπυργο, μετά τις καταγγελίες που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας.

«Στο μικρό μου παιδί, ηλικίας 8 ετών ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα ενώ η 13χρονη αδερφή της είπε ότι την γαργαλούσε», ανέφερε ένας πατέρας που μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση των κατηγοριών εις βάρος του γυμναστή με 9 ένορκες καταθέσεις γονέων.

«Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά. Την κάθισε στα γόνατά του. Βέβαια δεν υπήρχε γρατζουνιά», είπε ο πατέρας των μαθητριών στην ΕΡΤ. Ο πατέρας, που είναι από τους βασικούς καταγγέλλοντες γονείς στο σχολείο του Ασπροπύργου, ανέφερε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε».

 

 

Η άλλη κόρη του, 13 χρονών, που πηγαίνει επίσης στο ίδιο σχολείο, μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος προς την κοιλιά, πρόσθεσε ο πατέρας. Σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένοι «γιατί μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά».

Τέλος σύμφωνα με τον πατέρα που μίλησε στην ΕΡΤ πρόκειται για καινούριο καθηγητή στο συγκεκριμένο σχολείο.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
69'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
2'
93 - 95
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;