Αμβούργο: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για ένοπλη εισβολή σε σχολείο
Σύμφωνα με τις αρχές του Αμβούργου, δύο νεαροί, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας ένοπλος, απείλησαν δασκάλα σε σχολείο της περιοχής.

Τη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ανακοίνωσε απόψε η αστυνομία του Αμβούργου, οι οποίοι σχετίζονται με την εισβολή ενόπλων σε σχολείο της πόλης. Στην κατοχή των ανηλίκων βρέθηκαν ψεύτικα πιστόλια.

Σύμφωνα με τις αρχές του Αμβούργου, δύο νεαροί, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας ένοπλος, απείλησαν δασκάλα σε σχολείο της περιοχής. Στο σημείο πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας επιχείρηση, με τις ειδικές δυνάμεις να ερευνούν το σχολικό συγκρότημα και να προχωρούν στη σταδιακή εκκένωσή του από τους μαθητές.

Δεν υπήρξαν πληροφορίες για τραυματισμούς, αλλά πολλά παιδιά είχαν τηλεφωνήσει προηγουμένως στις οικογένειές τους ευρισκόμενα σε κατάσταση σοκ, καθώς είχαν κλειδωθεί στις τάξεις τους.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το σχολείο είναι ασφαλές και συνέχισε τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε τελικά, συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, δύο 12χρονοι, ένας 13χρονος και ένας 14χρονος και κατασχέθηκαν ψεύτικα πιστόλια. Σύμφωνα με την αστυνομία, για την εισβολή στο σχολείο ελέγχονται ο ένας 12χρονος και ο 13χρονος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;