«Ο Γιατρός»: Η εμφάνιση της Λωξάντρα Λούκας συγκίνησε το Twitter - Ηχηρό μήνυμα για τα άτομα με σύνδρομο Down
Η σειρά του ALPHA «Ο Γιατρός» μέσα από τα επεισόδιά του έχει καταφέρει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα και η είσοδος της Λωξάντρα Λούκας ανοίγει μία ακόμα πόρτα στα άτομα με σύνδρομο Down.

Η σειρά «Ο Γιατρός» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και το βράδυ της Δευτέρας (6/11) παρακολούθησε ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Η ηθοποιός Λωξάντρα Λούκας, κόρη της ηθοποιού Ελένης Δημοπούλου και του Αυστραλού σκηνογράφου, Ρίτσαρντ Άντονι, έκανε το δικό της πέρασμα από τη σειρά και υποδύθηκε τη Στέλλα. Η συμμετοχή της στο επεισόδιο έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για τα άτομα με σύνδρομο Down.

Στο επεισόδιο της σειράς βλέπουμε τη Στέλλα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου δουλεύει ο Ανδρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) έπειτα από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Οι γιατροί την εξετάζουν λεπτομερώς και προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει.

Στη διάρκεια της εξέτασης ακούν για πρώτη φορά ότι ο συνάδελφός τους, ο Μιχάλης (Θάνος Λέκκας), έχει δίδυμη αδερφή και αυτή είναι η Στέλλα. Για όλους είναι σοκ, αφού γνωρίζουν τον Μιχάλη πάρα πολλά χρόνια και δεν τους το έχει πει ποτέ. Λίγο αργότερα η Στέλλα αποκαλύπτει στον αδερφό της ότι διατηρεί σχέση με ένα αγόρι από τη δομή στην οποία φιλοξενείται και πως σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν.

 

Η Λωξάντρα Λούκας ήταν η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που το καλοκαίρι που μας πέρασε συμμετείχε σε παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Με τον τρόπο αυτό άνοιξε έναν δρόμο στα άτομα με ειδικές ανάγκες για τη συμμετοχή τους σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις και φεστιβάλ. Το 2021 έγινε, επίσης, η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που έγινε δεκτή στο Εθνικό Θέατρο.

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό θέατρο. Θυμάμαι πως έπρεπε να ανέβουμε πολλά σκαλιά για να δούμε παράσταση. Όλοι οι ηθοποιοί είναι σημαντικοί. Έτσι δεν είναι; Έχω λίγο άγχος. Και θέλω να τα πάω καλά και να τα κάνω όλα σωστά»

 

«Ο Γιατρός»: Τα σχόλια στο X

Οι τηλεθεατές σχολίασαν την εμφάνιση της Λωξάντρα Λούκας στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» με τον καλύτερο τρόπο και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;