Μέγκαν Φοξ: Το ποίημα για την αποβολή της - «Πρέπει να πω αντίο»
Η ηθοποιός περιγράφει την αποβολή που είχε σε δύο ποιήματα που παρουσιάζονται στο «Pretty Boys Are Poisonous», που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Μέγκαν Φοξ κάνει μία κατάθεση ψυχής για την αποβολή που είχε, σε ένα νέο βιβλίο με ποιήματα που κυκλοφόρησε.

Η ηθοποιός περιγράφει την αποβολή που είχε σε δύο ποιήματα που παρουσιάζονται στο «Pretty Boys Are Poisonous», που μόλις κυκλοφόρησε. Η ίδια στα ποιήματά της αναφέρεται σε έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες κύησής της, γράφοντας «θέλω να σου κρατήσω το χέρι / να ακούσω το γέλιο σου» και συνεχίζει «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο».

Σε έναν άλλον στίχο αναφέρει πως φαντάζεται ότι κρατάει το μωρό, «καθώς σε ξεσκίζουν από τα μέσα μου. Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα», γράφει η Μέγκαν Φοξ. «Πες μου σε παρακαλώ / τι είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;»

Τον Μάιο του 2022, ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ, Machine Gun Kelly, αφιέρωσε το τραγούδι του «Twin Flame» στα Billboard Music Awards, λέγοντας «αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας».

 

ΗΜέγκαν Φοξ γράφει επίσης για θέματα κακοποίησης και τοξικών σχέσεων. Σε προηγούμενη δήλωσή της έχει πει ότι η συγγραφή ήταν η προσπάθειά της να αφαιρέσει την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα της: «Eξαιτίας της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει επειδή σηκώνω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Μερικά από αυτά  είναι κυριολεκτικά, ενώ άλλα είναι αλληγορικά. Ορισμένα ποιήματα περιέχουν ένα στοιχείο τύπου παραμυθιού του Γκριμ και άλλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τα meme στην ιντερνετική κουλτούρα» είπε πρόσφατα στο People περιγράφοντας τα ποιήματά της.

Με πληροφορίες από People

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;