Αρκάς: Απαντάει στις φήμες περί θανάτου με... ένα σκίτσο!
Ο Αρκάς δίνει τη δική του απάντηση σε όσους και όσες σχολιάζουν στο διαδίκτυο πως... πέθανε!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες ο Αρκάς έχει πεθάνει. Ειδικότερα, τις τελευταίες ώρες και μετά από ένα ακόμη σκίτσο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων πολλοί χρήστες του X (πρώην Twitter) υποστήριξαν πως ο πολύ γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς έχει πεθάνει, ενώ μεταξύ άλλων σχολίων ένα χρήστης του X (πρώην Twitter) υποστήριξε πως τα σκίτσα δεν είναι του Αρκά, αλλά είναι δημιουργημένα με λογισμικό της A.I. και αυτό είναι εμφανές.

Παρόμοια σχόλια υπήρχαν και κάτω από αναρτήσεις του στο Instagram από ανθρώπους που είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν με όσα απεικόνιζε στα σκίτσα του ο Αρκάς. Ωστόσο, ο Αρκάς ρο πρωί της Τρίτης (7/11) επέστρεψε με ένα νέο σκίτσο, στο οποίο προσπαθεί να «κλείσει» τα στόματα σε όσους και όσες τον θέλουν να… έχει πεθάνει!

Ειδικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Αρκά δόθηκε μια «ζωγραφιστή» απάντηση. Με ένα σκίτσο ανάλογο με αυτά που σχολιάζει την επικαιρότητα, ο Αρκάς αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να έχει πεθάνει με ένα αινιγματικό τρόπο, αφού στο νέο σκίτσο του υπάρχει ένας τάφος και η ταφόπλακα γράφει επάνω το όνομα του Αρκά. Μάλιστα, ο τάφος έχει μέχρι και εκτυπωτή που αναπαράγει ένα από τα προηγούμενα σκίτσα του.

«Τα σόσιαλ ανακάλυψαν το καλά κρυμμένο μυστικό: ο Αρκάς έχει πεθάνει. Τα σκίτσα εδώ και καιρό δεν είναι δικά του. Σ’ αυτό όμως κάνουν λάθος. Τα σκίτσα είναι πάντα του Αρκά», γράφει επάνω το σκίτσο και τα σχόλια έχουν «πάρει φωτιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arkas.official (@arkas.official)

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;