Βρισηίδα Ανδριώτου: Σε ποια πρώην φίλη της έκανε ασφαλιστικά μέτρα;
Τι ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Σαράντος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο OPEN - Γιατί η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν κολλητές φίλες, αλλά η φιλία τους μοιάζει να ανήκει στο παρελθόν πλέον. Ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί μία νέα κόντρα που έχει έχει αρχίσει να κλιμακώνεται, με τη Βρισηίδα να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN οι δύο πρώην παίκτριες των Survivor και My Style Rocks συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο. Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ήταν και τόσο θετικές, αφού δήλωσε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ενοχλήθηκε από την παρουσία της.

«Κάτι έφτασε στα αυτιά μου, ότι ενοχλήθηκε η Βρισηίδα. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και την ενόχληση που ήμουν στην επίδειξη και ότι την άνοιξα εγώ, αυτό μου είπαν. Είναι δικό της πρόβλημα, αν ένιωσε άσχημα. Εγώ εκεί που φτύνω, ποτέ δεν πάω να γλύψω», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, κάτι που σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου ούτε και να μιλάει για εκείνη δημόσια.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;