ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε σε LIVE STREAMING το ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (4/11)

Επικίνδυνη έξοδος στη Φθιώτιδα για τον Παναθηναϊκό. Δύσκολη αποστολή για τους «πρασίνους», που έχουν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Και μάλιστα, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρεν για τους ομίλους του Europa League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν, φιλοξενείται στο ΔΑΚ από τη Λαμία για την 10η αγωνιστική της Super League (17:30). Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης ο Καρλίτος. Που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και τώρα αγωνίζεται με τη φανέλα των γηπεδούχων.

Με την ψυχολογία στα ύψη πήρε τον δρόμο για τη Φθιώτιδα ο Παναθηναϊκός. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που προέρχεται από το εντός έδρας πάρτι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Κανονικό… πάρτι έστησε ο Παναθηναϊκός, με καλεσμένη την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Στο 5-0 σταμάτησε το κοντέρ, με το «τριφύλλι» να δείχνει έτοιμο για τις επόμενες δύσκολες αναμετρήσεις. Πάντα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, αλλά εκκρεμεί και η οριστική απόφαση για την τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτήν την στιγμή, όμως, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση, με 22 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Με όπλο την καλή αμυντική του λειτουργία (5 γκολ παθητικό), ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει αλώβητος και από τη Λαμία, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, κόντρα στη Ρεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Φυσικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή των «πρασίνων» στο σημερινό παιχνίδι της Φθιώτιδας. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Σέρβο τεχνικό, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Αντίθετα, στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία βρίσκεται κανονικά ο Τόνι Βιλένα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η Λαμία που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει. Το… μαρτυρούν και τα αποτελέσματά της. Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν σταματά να εντυπωσιάζει. Εξαιρετική η δουλειά που κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος στην Λαμία, που φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Αγνώριστη σε σχέση με πέρυσι η Λαμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως παραμένει αήττητη μπροστά από το κοινό της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, μετρώντας μάλιστα τρεις ισάριθμες νίκες στην εφετινή Super League (κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης). Με τον Καρλίτος μπροστάρη, η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δείτε εδώ σε live stream το ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;