Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης: Διηγήθηκαν την άγνωστη ιστορία γνωριμίας τους
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, παραχώρησαν για πρώτη φορά κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, παραχώρησαν για πρώτη φορά κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, ενώ μίλησαν για την καθημερινότητα πριν και μετά τη Βουλή, τις κοινές τους δραστηριότητες, την πολιτική και το ενδεχόμενο να παντρευτούν

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο. Ωστόσο, ο ηθοποιός έναν χρόνο νωρίτερα είχε στείλει ένα email στην τότε Πρόεδρο της Βουλής, θέλοντας να την ευχαριστήσει, καθώς – όπως είπε – υπερασπιζόταν τα δικαιώματά του. Μάλιστα ο Διαμαντής Καραναστάσης αποκάλυψε πως είχε γοητευτεί από την παρουσία της στην πολιτική σκηνή, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιέγραψε τη σχέση τους ως κάτι κεραυνοβόλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Konstantopoulou (@zoekonstant)

«Θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος. Γιατί σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Εγώ σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα!» είπε αρχικά αστειευόμενος ο Διαμαντής Καραναστάσης και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια ιστορία η οποία έχει λεχθεί και μέχρι ένα σημείο είναι ορθή. Από ένα σημείο όμως και μετά θα πούμε την αλήθεια σήμερα. Κάποια στιγμή του ’15, τότε που ήταν η απόλυτη ηρωίδα για πάρα πολλούς Έλληνες μέσα στη βουλή με όλο αυτό που έκανε, πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σε αυτό αλλά υπερασπίστηκε κάτι που ήταν η βούληση του ελληνικού λαού εκείνη την περίοδο, της είχα γράψει ένα mail της Ζωής. Ένα πολύ ζεστό mail που είχα γοητευτεί από αυτή την παρουσία με μια γυναίκα να προσπαθεί να υπερασπιστεί κάτι εκείνη την περίοδο».

«Δεν το είδε και κάποια στιγμή μετά από λίγους μήνες, το 2016, είμαι στο θέατρο Τέχνης και εδώ αρχίζει η οπτική του καθενός απέναντι στα πράγματα. Βγαίνει αυτή η ηρωίδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο φουαγιέ, την βλέπω από μακριά και ήθελα να της μιλήσω. Κάποια στιγμή περνάει από δίπλα μου… “Ζωή” λέω και λιποθυμάει. Πέφτει κάτω. Με βλέπει και πέφτει κάτω. Λέω “Ζωή, είμαι ο Διαμαντής” και ξυπνάει για λίγο και ξαναλιποθυμάει. Αυτή είναι η δική μου οπτική για το πώς έγιναν τα πράγματα με το που με είδε μπροστά της» συμπλήρωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης κάθεται αυτός στα βουλευτικά έδρανα ως βουλευτής με τα νέα του καθήκοντα να τον κάνουν να νιώθει άβολα, καθώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Μιλώντας για τον σύντροφό της η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι αυτό είναι προτέρημα λέγοντας:

«Έχει έναν μοναδικό τρόπο να μιλάει με την καρδιά του. Για εμένα η πολιτική είναι μια δοκιμασία, όταν έχω όμως μαζί μου τον Διαμαντή, νιώθω ασφάλεια και ένα διαρκές κίνητρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Konstantopoulou (@zoekonstant)

Ο Διαμαντής Καραναστάσης, αναφέρθηκε και στην σκληρή κριτική που του ασκήθηκε αφότου έγινε γνωστό ότι θα είναι ανάμεσα στα στελέχη που θα έχουν έδρα στη Βουλή, λέγοντας ότι υπέστη κανιβαλισμό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η κόρη του έσβησε τον λογαριασμό της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθως τη στεναχωρούσαν οι χαρακτηρισμοί και οι βρισιές που διάβαζε για τον πατέρα της.

Όσον αφορά τις λίστες και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος βρέθηκε στην θέη του βουλευτή, ο κ. Καραναστάσης εξήγησε ότι στις πρώτες εκλογές του Μαΐου το κόμμα απέτυχε και γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόταν μια αλλαγή.

«Έχω στάξει αίμα για την Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Σε άλλο σημείο της κοινής συνέντευξής του το ζευγάρι ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσά τους.

Τότε, ο βουλευτής απάντησε:

«Υπάρχει ζήλεια, απλώς ο ένας το δείχνει ο άλλος δεν το δείχνει».

«Εγώ το κρύβω», είπε στη συνέχεια ο Διαμαντής Καραναστάσης για να απαντήσει στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου «Νομίζεις…»

Όσον αφορά το μαγείρεμα στο σπίτι και το εάν η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαγειρεύει στο σπίτι, ο Διαμαντής Καραναστάσης απάντησε:

«Δεν είναι το φόρτε της η μαγειρική. Όταν θέλει να μαγειρέψει προσπαθεί να φτιάξει αριστουργήματα και τα πετυχαίνει, αυτές τις δυο φορές. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ».

Όσον αφορά στο αν είναι υποστηρικτική, απάντησε:

«Η Ζωή είναι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος σε αυτό τον τομέα. Και όχι μόνο απέναντι σε εμένα, αλλά και απέναντι σε όλους. Πόσω μάλλον σε εμένα. Στις 100 φορές που μπορεί να έχουμε σύγκρουση, θα υποχωρήσει τις 101».

Έπειτα, τον λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση τους και την κοινή τους πολιτική πορεία.

«Είμαστε μαζί από τον Απρίλιο του 2016. Εμένα μου δίνει πάρα πολλή δύναμη το ότι είμαστε μαζί σε αυτή την πορεία. Ξέρω βέβαια ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ταυτόχρονα και για εκείνον, αλλά και για εμένα, αλλά σίγουρα θα ήταν αλλιώς αν δεν ήμασταν μαζί και σίγουρα θεωρώ ότι και η απόφασή μας να είμαστε μαζί σε αυτή την πολιτική προσπάθεια, είναι μια απόφαση ειλικρίνειας. Νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι που μας δυναμώνουν», είπε στη συνέχεια η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Εγώ πρώτα απ’ όλα δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το πόστο, σε αυτό το νησάκι της προσωπικής μου Οδύσσειας, αν δεν υπήρχε η Ζωή. Οπότε δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν χωρίς τη Ζωή. Έχει χτιστεί μια τέτοια σχέση με τα παιδιά μου με τη Ζωή, που όλα πια έρχονται σαν ευχάριστες περιπέτειες…» τόνισε ο Διαμαντής Καραναστάσης .

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;