Φόνοι Στο Καμπαναριό Spoiler: Σε πίστα καρτ «οδηγούν» τα σημερινά στοιχεία – Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο
Φόνοι Στο Καμπαναριό Spoiler: Η ανακάλυψη της κλοπής της εικόνας περιπλέκει ακόμα περισσότερο την έρευνα της Ηγουμένης

Μία vegan pizza με έξτρα μανιτάρια αποκάλυψε ψέματα και αντιφάσεις στο προηγούμενο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό». Τι θα δούμε απόψε στις 21:00; Ποια μοναχή δεν είχε άλλοθι το βράδυ του φόνου και ποιος έκλεψε τη θαυματουργή εικόνα της Αγίας Θεοδούλης;

Η ανακάλυψη της κλοπής της εικόνας περιπλέκει ακόμα περισσότερο την έρευνα της Ηγουμένης (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) που καλείται να εξιχνιάσει κι αυτή την υπόθεση εκτός απ’ τη δολοφονία. Την ίδια στιγμή, ο πατήρ Φανούριος (Περικλής Αλμπάνης) υποψιάζεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί στη μονή κι αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των μοναχών για να το ανακαλύψει.

Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) εξετάζουν το βίντεο απ’ το κλειστό κύκλωμα του νεκροτομείου και πλησιάζουν στα ίχνη του Καραΐσκου (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και του Σταμάτη (Κώστας Μαγκλάρας) ενώ η Ηγουμένη καταφέρνει να μάθει τη διεύθυνση του διαμερίσματος του θύματος. Εκεί, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Δείτε εδώ το trailer

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Απόψε στις 21:00 στον Alpha!

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;