Αχιλλέας Μπέος: «Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι»
Αχιλλέας Μπέος: «Είναι κατάντια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι στην εκπομπή της Καινούργιου» (BINTEO)

Τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον ίδιο ότι έχει ρατσιστικές απόψεις απέναντι στους αλλοδαπούς σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή Tlive. Ο δήμαρχος Βόλου, όμως, στράφηκε κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όπως επίσης αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά.

«Πραγματικά ότι βλέπεις τον Μικρούτσικο σε τέτοιες εκπομπές όπως της Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά. Δεν θα αναφερθώ στην Φαίη και στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω και για όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Δεν θα αναφερθώ, αλλά θα πω ότι είναι κατάντια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρίσκεται στην εκπομπή της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους», κατέληξε ο Αχιλλέας Μπέος.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
10'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
10'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;