Lil Nas X: Θύελλα αντιδράσεων για το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει για το Halloween
Κάποιοι, μάλιστα, προσβλήθηκαν τόσο πολύ που παραπονέθηκαν ότι το κοστούμι του Lil Nas X «κορόιδευε» τις γυναίκες.

Lil Nas X επέλεξε να ντυθεί «αιματοβαμμένο ταμπόν» για το Halloween προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Βγαίνοντας από ένα αιδοίο και ντυμένος με ξανθιά ματωμένη περούκα, ψηλά τακούνια από λατέξ και ένα αιματοβαμμένο πανωφόρι, η μεταμφίεση του Lil Nas X έγινε viral προκαλώντας παράλληλα και αντιδράσεις.

Οι θαυμαστές του διχάστηκαν μετά από αυτή την εμφάνιση. Ενώ οι περισσότεροι μπορούσαν να διακρίνουν το χιούμορ πίσω από την επιλογή του κοστουμιού, άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν. Κάποιοι, μάλιστα, προσβλήθηκαν τόσο πολύ που παραπονέθηκαν ότι το κοστούμι του Lil Nas X «κορόιδευε» τις γυναίκες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★ (@lilnasx)


Ανάμεσα στους επικριτές του ήταν και ο Oli London, γνωστός για τα τρανσφοβικά σχόλιά του, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις του προκειθμένου να μοιάζει με σταρ της k-pop. «Ο τραγουδιστής Lil Nas κοροϊδεύει τις γυναίκες, καθώς μεταμφιέστηκε σε ένα τεράστιο αιματοβαμμένο ταμπόν για το Halloween. Η ανάρτησή του στο Instagram έλαβε σχεδόν 500.000 likes» έγραψε στο Χ.

«Αδελφέ μου, εσύ έκανες εγχείρηση για να μοιάζεις με Νοτιοκορεάτη για το υπόλοιπο της ζωής σου, εγώ ήμουν ένα ταμπόν για 1 Χάλογουιν. Σε παρακαλώ, εξαφανίσου» απάντησε ο τραγουδιστής.

Σημειώνεται, ότι είτε οι θαυμαστές λάτρεψαν το κοστούμι του Lil Nas X είτε το μίσησαν, αρκετοί συμφώνησαν με το γεγονός ότι ο τραγουδιστής «φίμωσε» τον influencer με την απάντησή του.

«Είμαι σιωπηλός για σχεδόν 2 χρόνια, δεν θα προσποιηθούμε ότι είμαστε θυμωμένοι για ένα κοστούμι «ταμπόν». Αφήστε με τουλάχιστον να βγάλω νέο δίσκο πρώτα» έγραψε έπειτα.

Τo 2019, o Lil Nas X, στο απόγειο της επιτυχίας του «Old town road», έκανε coming out ως γκέι. Η κίνησή του αυτή έγινε σε μια περίοδο που το συγκεκριμένο κομμάτι έσπαγε κάθε ρεκόρ στο Billboard Hot 100, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη παραμονή στην κορυφή του στην ιστορία των αμερικανικών τσαρτ, και το χιπ-χοπ και η ποπ έδειχναν περισσότερη ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα.

Με πληροφορίες από PinkNews

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;