Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει από μόδα - Τα μοντέλα είναι
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον ρόλο που είχε αναλάβει του κριτή στο «My Style Rocks».

Η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Μίλησε για το My Style Rocks και τη συνύπαρξή της με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Αρχικά, η ίδια δήλωσε:

«Έχω δώσει την ψυχή μου για το My Style Rocks. Ένιωσα δικαίωση. Όλη αυτή η αγάπη με έλιωσε. Δεν είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω την Σοφία Χατζηπαντελή off camera. Στυλιστικά δεν μου αρέσει. Επειδή είμαι ξένη και τα ελληνικά μου δεν είναι τέλεια, γι’ αυτό τον λόγο έκανα την πλάκα αυτή. Μπορώ να μιλήσω για τη δική μου συμπεριφορά, δεν μπορώ να μιλήσω για των άλλων την συμπεριφορά, δεν με αφορά»

Η Ραμόνα Βλαντή, στη συνέχεια, είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή:

«Η Σοφία δεν ξέρει από μόδα, δεν είναι στιλίστρια, δεν είναι η δουλειά της. Τα μοντέλα δεν είναι τόσο σχετικά με τη μόδα, είναι “κρεμάστρες”. Δεν θέλω να νιώθει καμία γυναίκα απειλή. Αυτό το κορίτσι χρειάζεται αγάπη, έχει κάτι μέσα της… Λυπήθηκα, όχι για μένα, για εκείνη, γιατί εκτέθηκε. Εμένα δεν με άγγιξε καθόλου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το άφησαν επίτηδες από την παράγωγη»

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ραμόνα Βλαντή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο παιχνίδι στον ρόλο του κριτή του My Style Rocks.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;