Κασσελάκης: Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»
Στη συνάντηση με τη διοίκηση συμμετείχε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», πραγματοποίησε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους στους χώρους του νοσοκομείου, καθώς και με συγγενείς ασθενών.

Στη συνάντηση με τη διοίκηση συμμετείχε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει. Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται», δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης.

«Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό “χρώμα”», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης και κατέληξε:

«Ας αφήσουμε αυτό το ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;